Experiențe împreună.
You are here:

Imaginile care spun totul. VIDEO | Cum a fost surprins Cosmin Contra la meciul cu Sepsi. Pleacă de la Dinamo?

Imaginile care spun totul. VIDEO | Cum a fost surprins Cosmin Contra la meciul cu Sepsi. Pleacă de la Dinamo?

Liga 1

Comentarii

Cosmin Contra a fost surprins în ipostaze în care îşi arăta dezamăgirea pentru felul în care arăta echipa. Fostul selecţioner ia în calcul şi demisia, dacă cei din conducerea clubului i-o vor cere. Dinamo a pierdut cu 2-0 în faţa lui Sepsi şi are patru înfrângeri consecutive. De altfel, a câştigat doar un singur meci în opt etape.

Cosmin Contra are cu Dinamo un traseu departe de ce şi-a propus. În ciuda transferurilor importante pe care le-a făcut, Dinamo suferă şi nu reuşeşte să câştige. Eşecul cu 2-0 în faţa lui Sepsi l-a lăsat fără reacţie pe Cosmin Contra.

Cum a fost surprins Cosmin Contra la meciul cu Sepsi

Fostul mare fundaş dreapta este recunoscut pentru reacţiile energice pe care le are în timpul meciurilor. Însă, la meciul cu Sepsi, a fost surprins resemnat, gânditor şi dezamăgit de felul în care s-a prezentat echipa. Mai ales că echipa din Sfântu Gheorghe a deschis scorul încă din minutul 29, prin Anass Achahbar, dar jucătorii lui Dinamo n-au avut nicio reacţie.

Grăitoare sunt şi imaginile în care a fost surprins după golul de 2-0 marcat de Sepsi, prin Istvan Fulop. Cosmin Contra s-a retras într-un colţ al băncii de rezerve şi a privit înmărmurit finalul meciului. 

Pleacă antrenorul Cosmin Contra de la Dinamo? Ce a declarat după meci

Dinamo este într-o situaţie dezastruoasă, comparabilă cu cea din sezonul trecut, în ciuda faptului că şi-a mărit considerabil bugetul de salarii şi a realizat foarte multe transferuri. Fosta campioană a României pare că nu reuşeşte să se regăsească şi nu e salvată nici măcar de valoarea individuală a jucătorilor pe care i-a adus.

Dinamo se află doar pe locul 14 în acest moment, cu doar 5 puncte acumulate în 8 etape. Are o singură victorie şi nu mai puţin de 5 înfrângeri, dintre care 4 sunt consecutive. În tot acest context, Cosmin Contra spune că n-ar fi surprins dacă cei din conducere i-ar cere demisia: ”Pentru mine vor fi zile grele, sunt la dispoziţia conducerii pentru orice vor decide să facă. Eu încerc să găsesc soluţii şi încerc să schimb faţa echipei din seara asta”, a spus Cosmin Contra. 

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Achahbar ’29 şi I. Fulop ’77.

 

viewscnt
Articole similare
Suspiciuni de spalare de bani, crima organizata si terorism. De ce nu au mai ajuns banii lui...