Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imaginile momentului în Liga 1. Valeriu Iftime a fost fotografiat lângă Mihai Stoica înainte de meciul Botoşani - FCSB! ”El a fost un pic împotrivă!”

Imaginile momentului în Liga 1. Valeriu Iftime a fost fotografiat lângă Mihai Stoica înainte de meciul Botoşani - FCSB! ”El a fost un pic împotrivă!”

galerie foto

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime a fost surprins în loja celor de la FCSB, înaintea meciului echipei sale, unde l-a salutat pe Mihai Stoica.

FCSB a câştigat la Botoşani, scor 3-1. Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de către Octavian Popescu şi Olimpiu Moruţan, care a făcut dubla din penalty. Pentru Botoşani a marcat Hervin Ongenda, după ce a pus la punct fundaşii lui Gigi Becali. 

Valeriu Iftime a intrat în loja FCSB-ului înainte de meci, unde a vorbit cu Mihai Stoica. Alături de cei doi au mai fost Florin Tănase şi Marius Ianuli.

”I-am propus un fotbalist, l-am întrebat nişte lucruri din astea… La multe dintre transferurile de la FC Botoşani el s-a opus. Uite că joacă cu toţi acum. Haruţ a jucat foarte bine, Moruţan nu mai zic. Cam tot ce am dat la FC SB, am dat marfă.

El a fost un pic împotrivă. Am făcut mişto mai mult. Nu am avut o discuţie serioasă aplicată. E un tip inteligent, care ştie ce trebuie să spună. I-am salutat pentru că sunt la Botoşani.

Când am intrat la ei în lojă, l-am văzut pe Pap. Am zis: dacă mai face şi în seara asta o gafă, să vedeţi ce tărăboi iese!”, a spus Valeriu Iftime pentru btonline.ro.

Acuze la adresa arbitrajului. Ce l-a nemulţumit pe Iftime

Patronul moldovenilor susţine că a fost pus în dezavantaj de către arbitraj şi l-a acuzat pe centralul partidei, Adrian Cojocaru. 

”Cred că sunt două, trei faze de arbitraj în defavoarea noastră. Fault la Roman, penalty pentru noi, apoi n-a fost fault la Olaru, la penalty-ul cu numărul 2. Mai este o altă gafă, Andrei Chindriş e călcat pe gambă de Radunovic, mingea era în joc.

Mi-e atât de lehamite, sunt atât de trist, pentru că lucrurile duc în alte speculaţii. Dar ce poţi să spui pentru un asemenea arbitru? Ce fac eu acum, că nu mă mai lupt la locul 4? Eu plătesc, ţin echipa, dar cu ce cuvinte să vorbesc acum? Sunt greşeli catastrofale! A fost un meci câştigat de arbitru. Un asemenea măcelar te pune la punct!”, a declarat Valeriu Iftime după meci. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare