Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îmbătrâneşte ca vinul! Zlatan se pregăteşte să semneze un nou contract în valoare de şapte milioane de euro pe an

Îmbătrâneşte ca vinul! Zlatan se pregăteşte să semneze un nou contract în valoare de şapte milioane de euro pe an

AC Milan

Comentarii

Ajuns la 40 de ani, Zlatan Ibrahimovic continuă să joace la cel mai înalt nivel şi se pregăteşte să semneze o prelungire de contract cu AC Milan.

Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan la începutul lui 2020, la aproape 10 ani de când părăsise clubul pentru PSG. Deşi avea deja 38 de ani, suedezul spera că va mai putea prinde măcar jumătate de sezon pe San Siro.

Iată că după aproape două sezoane, atacantul încă poate juca pentru milanezi şi nu o face rău. În ultima stagiune a fost golgheterul echipei, chiar dacă a fost accidentat mult timp, iar chiar şi în acest sezon are trei goluri în opt meciuri.

Zlatan se pregăteşte să semneze un nou contract cu AC Milan

Astfel, şefii lui Milan îi pregătesc o nouă prelungire lui Zlatan, valabilă pe un an, până pe 30 iunie 2023. Actuala sa înţelegere expiră la finalul acestui sezon şi îi aduce şapte milioane de euro anual.

Ajuns iniţial la Milan în 2010, Ibrahimovic a petrecut un prim sezon sub formă de împrumut pe San Siro, înainte de a fi cumpărat definitiv de italieni, de la Barcelona.

Suedezul a fost crucial în obţinerea ultimului titlu al lui AC Milan, în 2011, înainte de a pleca la PSG, în 2012, alături de Thiago SIlva.

La Paris, Zlatan a ajuns o legendă, după ce a doborât recordul all-time de goluri marcate pentru club, doborât din nou ulterior de Edinson Cavani.

Un singur trofeu important i-a scăpat lui Zlatan toată cariera, Liga Campionilor, şi este puţin probabil ca suedezul să mai aibă vreo şansă de a îl obţine, având în vedere că Milan este pe ultimul loc în grupa sa, cu două meciuri rămase.

Însă, după ce a fost o piesă de bază din ultimul triumf în Serie A al formaţiei de pe San Siro, Zlatan poate asigura un nou titlu Milanului, după 11 ani.

La momentul actual, formaţia lui Stefano Pioli este neînvinsă în campionat şi ocupă locul secund, la egalitate de puncte cu Napoli, de asemenea neînvinsă.

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovic 

viewscnt
Articole similare