Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îmi dai tricoul tău înainte să pleci la Real Madrid?” Un star a fost dat de gol de un adversar în privinţa transferului în Spania

”Îmi dai tricoul tău înainte să pleci la Real Madrid?” Un star a fost dat de gol de un adversar în privinţa transferului în Spania

Real Madrid

Comentarii

Eduardo Camavinga are şanse mari să ajungă la Real Madrid din sezonul viitor.

Francezul a dezvăluit într-un interviu cum a fost abordat de un adversar de la Amiens, într-un meci direct.

Acesta s-a îndreptat spre el la finalul partidei şi l-a întrebat ceva care l-a lăsat mut de uimire pe tânărul francez: ”Odată terminat meciul din Cupa Ligii cu Amiens, s-a îndreptat către mine şi mi-a zis...trebuie să îmi dai tricoul tău, înainte să te duci la Real Madrid...Glumea, râdea, dar mi-a urat succes apoi” a mărturisit Camavinga.

Camavinga, cel mai valoros jucător din lume născut în anul 2002

Transfermarkt a dat publicităţii o listă cu cei mai valoroşi fotbalişti din lume născuţi în anul 2002. Francezul Eduardo Camavinga, de la Rennes, este cel mai bine cotat din lume. Cota sa a explodat, iar la numai 17 ani este evaluat la 37.5 milioane euro. Francezul este la un pas de un transfer de senzaţie la Real Madrid, club care oferă 50 de milioane de euro pentru el, scrie presa franceză.

Ansu Fati de la FC Barcelona, este al doilea cel mai bine cotat jucător născut în 2002. El are o cotă de piaţă de 36 de milioane de euro.

Doi brazilieni vin pe următoarele două locuri. Veron, de la Palmeiras şi Reinier, de la Real Madrid, au cote egale: 22.5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: camavinga 

viewscnt
Articole similare