Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îmi dai tricoul tău? Ţi-l dau pe tata la schimb!” :) Provocarea unui suporter blanco pentru un fotbalist de la Real Madrid

"Îmi dai tricoul tău? Ţi-l dau pe tata la schimb!” :) Provocarea unui suporter blanco pentru un fotbalist de la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a câştigat duminică partida de pe teren propriu cu Deportivo Alaves, scor 3-0. Golurile madrilenilor a fost marcate de Karim Benzema, Vinicius şi Mariano Diaz.

Momentul cel mai amuzant al partidei s-a produs înainte de startul meciului. Chiar dacă nu a fost titular, Lucas Vazquez a fost provocat de un suporter blanco, un gest surprins şi de camerele TV.

Acesta a venit la meci cu o pancartă pe care era inscripţionat mesajul: ”Lucas, îmi dai tricoul tău? Ţi-l dau pe tatăl meu la schimb!” :)

Mesajul a stârnit zâmbete în tribunele de pe Santiago Bernabeu. Din păcate pentru fan, Lucas Vazquez nu a fost nici măcar rezervă duminică în partida cu Alaves.

Fotbalist reprezentativ pentru fani

Internaţionalul spaniol este un jucător crescut de Real Madrid şi unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti de către fani, din lotul echipei lui Santiago Solari.

Vazquez a ajuns la Real Madrid în 2007, la vârsta de 16 ani. A evoluat la toate categoriile de juniori de la acea vârstă în sus şi a strâns peste 100 de meciuri la echipa secundă a clubului. La prima echipă, Lucas are 166 de prezenţe şi 20 de goluri.

Fotbalistul a bifat 9 selecţii şi în naţionala Spaniei şi este considerat unul dintre jucătorii reprezentativi ai echipei de către ultraşi şi suporteri deopotrivă. 

Afla mai multe despre: lucas vazquezsuporterireal madrid 

viewscnt
Articole similare