Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îmi menţin părerea că ne calificăm în grupele Europa League!" Florinel Coman a pus piciorul în prag la declaraţii

"Îmi menţin părerea că ne calificăm în grupele Europa League!" Florinel Coman a pus piciorul în prag la declaraţii
Comentarii

Atacantul echipei FCSB, Florinel Coman, a mărturisit că s-a temut că formaţia sa va rata calificarea în turul 3 al Europa League, dar a precizat că rămâne la părerea că "roş-albaştrii" vor ajunge în grupele competiţiei.

"Ne-a fost teamă, dar important este că am intrat foarte bine montaţi în repriza a doua, am intrat cu gândul la calificare şi am reuşit să o facem. Şi la ei am făcut o primă repriză proastă. Astăzi am făcut nişte greşeli şi erau să ne coste. Fiecare greşeşte. Mergem mai departe. O să vorbim cu Bălaşa, este colegul nostru, asta este.

Este o perioadă foarte grea, important este să ieşim din această pasă proastă.

Cred că Mlada Boleslav este un adversar greu, dacă a ajuns până aici, dar trebuie să mergem şi să ne calificăm.

Îmi menţin părerea (n.r. că se vor califica în grupe). În această seară ne-am calificat!", a declarat Florinel Coman, la Pro-X.

FCSB a fost învinsă, joi, la Giurgiu, cu scorul de 3-2 (3-1), de Alaşkert Erevan, în manşa secundă a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. În tur, FCSB s-a impus cu 3-0 şi, în faza următoare, va evolua cu echipa cehă Mlada Boleslav, primul meci disputându-l pe teren propriu, la 8 august, iar returul al 15 august.

Au marcat: Tănase '10 (p), Coman '59 / Marmentini '23, '28 (p), Galvao '45

Afla mai multe despre: coman 

viewscnt
Articole similare