Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îmi pare atât de rău că nu pot fi cu ei". Denis Alibec a ratat convocarea lui Mirel Rădoi! Ce se întâmplă cu atacantul lui Kayserispor

"Îmi pare atât de rău că nu pot fi cu ei". Denis Alibec a ratat convocarea lui Mirel Rădoi! Ce se întâmplă cu atacantul lui Kayserispor

Echipa națională

Comentarii

Denis Alibec a fost lovit de ghinion în Turcia. Atacantul lui Kayserispor ratează meciurile naţionalei României din startul preliminariilor Cupei Mondiale, dar şi restul sezonului.

Denis Alibec, mesaj pentru tricolori înainte de meciurile din preliminarii

Mirel Rădoi s-a bazat pe Denis Alibec pe finalul campaniei de calificare la EURO 2020 şi în grupa din Liga Naţiunilor, iar atacantul a înscris în deplasare cu Austria. 

Fostul fotbalist al Astrei s-a accidentat în Super Lig cu Istanbul BB, iar pentru a reveni pe teren a fost nevoie de o intervenţie chirurgicală din zona inghinală. Deşi era de aşteptat ca Alibec să lipsească doar câteva săptămâni, acesta nu va mai evolua pentru restul sezonului.  

"Îmi pare atât de rău că nu pot fi cu ei. Îţi dai seama că mi-aş fi dorit să fiu pe teren, dar asta e situaţia. Nu ne putem supăra pe nimeni. Eu le urez baftă înainte de aceste meciuri grele. Am încredere în ei şi le ţin pumnii. Vor fi trei meciuri grele”, a declarat Denis Alibec pentru Playsport. 

România, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022

România face parte din Grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein, în urma tragerii la sorţi de la Zurich. Europa va trimite la turneul final din Qatar 13 reprezentative.

Tricolorii vor disputa prima partidă din grupa preliminară pe teren propriu, contra Macedoniei de Nord, meci care se va juca în 25 martie, de la ora 21:45, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti. 

Afla mai multe despre: denis alibecdenis alibec romania 

viewscnt
Articole similare