Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îmi pare rău! N-a fost intenţia noastră!" VIDEO | De ce şi-a cerut Guardiola scuze rivalilor de la Liverpool după câştigarea titlului. Cum au fost filmaţi jucătorii lui City

"Îmi pare rău! N-a fost intenţia noastră!" VIDEO | De ce şi-a cerut Guardiola scuze rivalilor de la Liverpool după câştigarea titlului. Cum au fost filmaţi jucătorii lui City

Premier League

Comentarii

Pep Guardiola şi-a cerut scuze pentru modul în care au reacţionat jucătorii lui City după câştigarae titlului, precizând că nu a fost intenţia lor să-i ofenseze în vreun fel pe rivalii de la Liverpool.

Imediat după câştigarea titlului, pe internet au apărut imagini în care jucătorii lui City, aflaţi în zbor spre Manchester, cântau cântece în care păreau să-i ironizeze pe rivalii de la Liverpool.

Cântecul în cauză e o adaptare a unei melodii cântate în general de suporterii lui Liverpool. Adaptarea lui City face însă trimiteri la fani care "plâng în tribune" şi care sunt "bătuţi pe străzi", pe care englezii le interpretează drept trimiteri la tragedia de pe Hillsborough, când 96 de fani ai cormoranilor au murit, dar şi la atacul fanilor Romei la adresa lui Sean Cox, lângă Anfield, în aprilie 2018.

În conferinţa de presă premergătoare finalei Cupei Angliei, City - Watford, Guardiola a spus însă că nu a existat nicio intenţie de a ofensa echipa rivală.

"Credeţi şi pentru o secundă sau vă puteţi imagina că am încercat să aducem o ofensă celor de la Liverpool în legătură cu acele tragedii?! E incredibil!

Eram bucuroşi pentru noi nu pentru că au pierdut ei titlul! Îmi cer scuze dacă aşa s-a înţeles! Îmi pare rău! Dar ne-am bucurat pentru noi şi că am depăşit un rival incredibil, incredibil de bun!
", a declarat Guardiola.

 

Afla mai multe despre: pep guardiolaliverpoolmanchester city 

viewscnt
Articole similare