Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îmi pare rău pentru diferenţa asta” Florentin Pera ştie unde au greşit fetele sale: ”Le-am lăsat prea uşor să arunce”

”Îmi pare rău pentru diferenţa asta” Florentin Pera ştie unde au greşit fetele sale: ”Le-am lăsat prea uşor să arunce”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia SCM Râmnicu Vâlcea, scor 33-24 (13-12), în turul optimilor Ligii Campionilor. Cristina Neagu, 13 goluri. Returul va avea loc în 13 martie, la Bucureşti.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Liscevici 7 goluri, Florică 5, pentru gazde, respectiv Neagu 13 şi Lazovici 7, pentru CSM.

Antrenorul oltencelor, Florentin Pera a explicat la finalul partidei tur: ”Diferenţa cred că este mult prea mare faţă de ce s-a întâmplat în teren. Ne-am grabit în atac, am irosit mingi atac după atac, nu am mai avut răbdare...Au dat mult prea multe goluri de la distanţă. Cred că aici s-a pierdut meciul, le-am lăsat mult prea uşor să arunce şi au prins o zi foarte bună. Îmi pare rău pentru diferenţa asta, cred că o diferenţă de 3-4 goluri era mai conformă cu ce s-a întâmplat pe teren” a spus tehnicianul echipei SCM Râmnicu Vâlcea, după înfrângerea suferită în faţa CSM-ului

Manşa retur va avea loc în 13 martie, la Bucureşti, iar câştigătoarea din dubla manşă se va califica în sferturile de finală, în care va întâlni Krim Ljubljana sau CSKA Moscova. Sferturile de finală sunt programate între 3-11 aprilie, urmate de Turneul Final Four de la Budapesta, în 29-30 mai. Deţinătoarea Ligii Campionilor este formaţia Gyor ETO.

Afla mai multe despre: florentin peravâlcea 

viewscnt
Articole similare