Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îmi pare rău pentru nea Gigi. Este un om de valoare”. Primele reacţii după victoria Astrei şi demisia lui Mulţescu

”Îmi pare rău pentru nea Gigi. Este un om de valoare”. Primele reacţii după victoria Astrei şi demisia lui Mulţescu

Fotbal

Comentarii

Astra a câştigat turul semifinalelor Cupei României, cu scorul de 1-0, în faţa lui Dinamo. Krpic 3' a marcat unicul gol în ultimul meci al lui Mulţescu la Dinamo, care şi-a dat demisai în direct, la interviul de după partidă.

Astra s-a impus în faţa lui Dinamo în Cupa României, dar un alt eveniment a eclipsat victoria giurgiuvenilor. Gigi Mulţescu şi-a dat demisia de la club în urma partidei, iar Dinamo l-ar fi înlcouit deja cu Dusan Uhrin Jr.

În urma meciului, Eugen Neagoe s-a arătat mulţumit de victoria formaţiei sale. Acesta a recunoscut că jocul a fost unul greu şi l-a lăudat pe antrenorul advers, de care a recunoscut că îi pare rău în urma perioadei slabe de la Dinamo.

Primele reacţii după victoria Astrei şi demisia lui Mulţescu

”Îmi pare rău pentru nea Gigi, am spus şi în urmă cu două zile, când am fost întrebat, un antrenor valoros, un om de valoare. E dinamovist, pentru că a jucat o viaţă la Dinamo, cred că era cel mai în măsură să continue.

A fost un joc aşa cum ne aşteptam, foarte disputat. Ar trebui să fim bucuroşi, pentru că am reuşit să câştigăm. Chiar dacă cu 1-0, este foarte bine că nu am primit gol. Sunt foarte mulţumit în primul rând de atiotudinea jucătorilor, sacrificiul pe care l-au făcut, pentru că a trebuit în multe momente să şi suferim”, a declarat Eugen Neagoe.

”A fost un meci foarte greu, cred că l-am făcut singuri mai greu. Am marcat foarte repede şi cred că a intervenit o stare de relaxare. E bine până la urmă că am reuşit să câştigăm şi am făcut un pas spre finală”, a adăugat portarul giurgiuvenilor, Lazar.

VIDEO | Rezumat Viitorul - Gaz Metan 0-2

Afla mai multe despre: cupa românieiastra dinamoastra dinamo 1-0mulţescuneagoelazar 

viewscnt
Articole similare