Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îmi place să joc cu cei mai buni fotbalişti din lume şi Messi este unul dintre ei!" Sergio Ramos l-a elogiat pe fostul său adversar din La Liga

"Îmi place să joc cu cei mai buni fotbalişti din lume şi Messi este unul dintre ei!" Sergio Ramos l-a elogiat pe fostul său adversar din La Liga

PSG

Comentarii

Sergio Ramos a plecat de la Real Madrid după 16 ani petrecuţi pe Santiago Bernabeu şi a semnat cu fosta campioana din Franţa, PSG.

Ramos este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din istorie şi ar dori să câştige UEFA Champions League alături de francezi. El a oferit un interviu pentru TNT Sports şi a mărturist că aşteaptă ca Messi să se alăture lui Neymar şi Mbappe. 

"Îmi place să joc cu cei mai buni jucători din lume şi Messi este unul dintre ei!"

"Îmi place să joc cu cei mai buni jucători din lume şi Messi este unul dintre ei. Întotdeauna am mărturisit că Messi va avea loc în echipa mea", a declarat Ramos.

Ramos are o relaţie bună şi cu Neymar, chiar dacă au fost adversari mai mulţi ani în La Liga pe vremea când brazilianul purta tricoul Barcelonei şi Ramos pe cel al grupării los blancos. 

 "Este impresionant să vezi cum starurile se ajută!"

"Chiar dacă el a fost la Barcelona, iar eu la Real Madrid, am o relaţie ok cu el. În aceşti ani de rivalitate am creat o legătură. Mi-a trimis mesaje să mă încurajeze. Este impresionant să vezi cum starurile se ajută", a explicat Ramos.

Transferat în 2005 de la FC Sevilla, Ramos a jucat 671 de meciuri pentru Real în toate competiţiile şi a marcat 101 goluri. Fundaşul central are 180 de selecţii la echipa naţională şi 23 de reuşite. Din cauza unei accidentări, Ramos nu a fost convocat pentru Euro-2020. 

Afla mai multe despre: ramos-psg-messi 

viewscnt
Articole similare