Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îmi voi aminti acest moment toată viaţa”. Prima reacţie a lui Novak Djokovic după ce s-a impus la Roland Garros pentru a doua oară

”Îmi voi aminti acest moment toată viaţa”. Prima reacţie a lui Novak Djokovic după ce s-a impus la Roland Garros pentru a doua oară

Tenis

Comentarii

Sârbul Novak Djokovici, liderul ATP, a câştigat, duminică, pentru a doua oară turneul de la Roland Garros. Acesta este al 19-lea său trofeu de grand slam

Novak Djokovic a reuşit o revenire de senzaţie în faţa lui Stefanos Tsitsipas şi a reuşit să se impună la Roland Garros. Este a doua oară când sârbul ridică trofeul de la French Open după ce mai reuşise performanţa în 2016.

În urma finalei, Djokovic a mulţumit familiei pentru suport şi şi-a lăudat adversarul pentru jocul reuşit. Sârbul s-a arătat foarte fericit de prestaţia sa şi a afirmat că îşi va aminti momentul victoriei toată viaţa.

Prima reacţie a lui Novak Djokovic după ce s-a impus la Roland Garros pentru a doua oară

"Salutare tuturor! Vă mulţumesc că aţi fost aici. Atmosfera a fost electrizantă. Mulţumesc echipei mele, familiei mele, tuturor celor care m-au ajutat şi au fost aici să mă susţină. Am jucat atât de multe ore împotriva multor campioni. Este dificil pentru mine, dar am reuşit să înving şi am crezut mereu în capacitatea mea de a reveni.

Este un vis care s-a realizat din nou! Vă mulţumesc. E un privilegiu să fiu aici alături de Jim Courier şi Bjorn Borg. Înţeleg ce simte Stefanos şi cât de dificil este, dar cu siguranţă această luptă îl va ajuta în viitor. Felicitări ţie şi echipei tale. Am căutat motivaţie suplimentară azi.

O mare motivaţie pentru mine sunt cei doi copii ai mei, familia mea. Fără ei nu mă pot afla aici pe teren. E un efort de echipă. Sunt foarte mulţumit şi fericit şi vreau să continui să joc pentru public. Îmi voi aminti acest moment toată viaţa", a declarat Novak Djokovic.

După a doua victorie de la Roland Garros, Djokovic a devenit primul tenismen din istorie care a câştigat fiecare turneu de Grand Slam de cel puţin două ori.

Afla mai multe despre: atpfrench openroland garrosnovak djokovicdjokovic tsitsipas 

viewscnt
Articole similare