Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Împăcare istorică în Craiova între Mititelu şi liderul galeriei? Afaceristul a primit indicaţii la întâlnirea de gradul zero: "Nu e şi el un om?" | EXCLUSIV

Împăcare istorică în Craiova între Mititelu şi liderul galeriei? Afaceristul a primit indicaţii la întâlnirea de gradul zero: "Nu e şi el un om?" | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a dat cu pumnul în masă la U Craiova 1948, în relaţia cu galeria, şi n-a rezolvat nimic. Ultraşii i-au declarat război, iar afaceristul a anunţat că va răspunde cu aceeaşi monedă. În schimb, Mititelu senior a primit indicaţii pentru ceea ce ar putea fi o împăcare istorică în Craiova.

Adrian Mititelu primeşte sfaturi preţioase. Cum s-ar ajunge la o împăcare istorică

Paharul s-a umplut la U Craiova 1948 odată cu meciul oprit de ultraşii din galerie la meciul cu Sepsi. Adrian Mititelu a anunţat că schimbă foaia cu galeria şi că va revoluţia felul în care suporterii se pot comporta pe stadion. 

Însă conflictul dintre afacerist şi galerie este mai vechi. Adrian Mititelu a susţinut că a fost şantajat, iar anumite acţiuni vor face subiectul unui caz penal, semn că ruptura cu anumiţi lideri ai galeriei este iremediabilă. 

De altfel, Adrian Mititelu e pregătit să scoată echipa de pe teren în Rapid Bucureşti - U Craiova 1948, în cazul în care va fi jignit de galerie. 

Astfel, fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, de asemenea "călit" în raport cu suporterii din fotbalul românesc, i-a dat indicaţii lui Adrian Mititelu despre o împăcare cu galeria. 

"Oracolul" i-a sugerat celui cu care s-a aflat în proces, privind dezafilierea Universităţii Craiova, să schimbe strategia şi să găsească o cale de mijloc. 

"Mă îndoiesc că e totul o strategie. El (n.r. - Adrian Mititelu) a crezut că poate să domine mulţimile. Nu se poate. Aici trebuie diplomaţie. Trebuie să împaci şi capra, şi varza. Trebuie să le dai şi lor puţin din ce vor. Trebuie să cedezi şi tu. Altfel, dacă o ţii aşa, îţi dai seama că nu poţi ajunge la niciun rezultat favorabil.

În principiu, el (n.r. - Adrian Mititelu) are dreptate (n.r. - că a ajuns să se teamă în Craiova). În principiu are dreptate, dar te uiţi şi la comportamentul tău în decursul vieţii.

Pe stadion nu ai ce să le faci. Pe mine mă înjurau 55.000  de oameni. Mă trimiteau la puşcărie, la brutărie, peste tot, dar ştiam să le fac de aşa natură încât să pară ca o glumă, ca un răsfăţ din partea lor. Una e cu duşmănie, când te aşteaptă şi îţi dau în cap, şi alta e când este că o glumă totul"", a spus Dumitru Dragomir pentru Orange Sport. 

Ce trebuie să facă Adrian Mititelu: "Gogoaşă nu e şi el un om? Nu trebuie sensibilizat?"

Rapid Bucureşti - U Craiova 1948 s-ar putea judeca la comisii, dacă Adrian Mititelu se va ţine de promisiune.

Dumitru Dragomir a recomandat o întâlnire între Adrian Mititelu şi Andrei Preda, zis „Gogoaşă”, unul dintre liderii galeriei lui U Craiova 1948, pentru a clarifica lucrurile. 

Fostul conducător din fotbalul românesc consideră că ultrasul ar trebui "sensibilizat", mai ales că acesta are un istoric lung cu Adrian Mititelu. 

"Păi, asta vor cei din galerie (n.r. - ca Mititelu să-şi menţină decizia de a scoate echipa de pe teren în meciul cu Rapid Bucureşti). Face jocul galeriei, dar şi cei din galerie sunt oameni.

Tot aud despre Gogoaşă ăsta. Păi, Gogoaşă nu e şi el un om? Nu trebuie sensibilizat? Trebuie să stai de vorba cu el. <<Băi, băiatule, ce ai tu cu mine? Ce vrei tu de la mine?>>. Poate sunt nişte lucruri unde are dreptate şi Gogoaşă. Amândoi au fost şefi de galerie. Ce Dumnezeu?", a mai spus Dumitru Dragomir pentru Orange Sport. 

În ultima perioadă, Adrian Mititelu s-a speriat de ce pregăteşte galeria la U Craiova 1948 - U Cluj şi a închis accesul pentru spectatori. Aceştia ar putea reveni pe "Ion Oblemenco" pe 20 februarie, în U Craiova 1948 - FC Voluntari, în Superligă. 

Afla mai multe despre: adrian mititeluadrian mititelu galeriegogoasalider galerie craiova 

viewscnt
Articole similare