Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Împăcarea anului la CFR Cluj! Dan Petrescu l-a acceptat în club: "A fost o polemică între noi, dar din greşeală cred eu"

Împăcarea anului la CFR Cluj! Dan Petrescu l-a acceptat în club: "A fost o polemică între noi, dar din greşeală cred eu"

CFR Cluj

Comentarii

Noul antrenor al echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi, în conferinţa de presă în care a fost prezentat, că îi va fi mult mai greu decât în primul său mandat la formaţia ardeleană. De asemenea, a dezvăluit că s-a împăcat cu Alin Minteuan, care a revenit în club.

Dan Petrescu s-a împăcat cu Alin Minteuan. Primele declaraţii după revenirea la CFR Cluj

Gruparea CFR Cluj a anunţat oficial, marţi, revenirea lui Dan Petrescu pentru un al treilea mandat pe banca tehnică a echipei campioane, în locul lui Marius Şumudică.

"Parcă nici nu am plecat de aici. Şi când am intrat la mine în biroul în care am stat vreo trei ani şi jumătate mă gândeam la început ce bine că m-am întors şi după aceea am zis că parcă nici nu am plecat. Am avut o perioadă extraordinară la Cluj, m-am simţit excelent. Am spus că mă voi întoarce într-o zi, dar nu mă aşteptam să mă întorc aşa de repede. Din fericire pentru mine, oferta a venit mai repede decât mă aşteptam şi sunt aici să muncesc, să încerc să realizez tot ce-şi doresc cei de la Cluj. Încercăm să câştigăm meciuri, să câştigăm trofee şi să facem performanţă, asta sunt motivele care m-au făcut să vin aici. Ştiu ce pretenţii sunt la CFR Cluj. În acelaşi timp, ştiu şi presiunea care este la CFR Cluj, e normală, pentru că tot timpul se vrea victoria. Ştiu în ce am intrat, e clar că e mult mai greu decât prima oară când am venit, pentru că atunci am venit de la început, am putut să aleg jucătorii, am putut să fac pregătirea fizică, cantonamentele, mi-a fost mult mai uşor. Acum am ajuns cam târziu. Cu transferurile nu a fost aşa de uşor, nu am găsit poate ce aş fi dorit eu sută la sută şi nici pregătirea nu am putut să o fac. Dar asta nu e scuză dacă nu aş avea rezultate.

Abia aştept să mă întâlnesc cu jucătorii, nu contează că sunt noi sau vechi. Eu tot timpul am avut o relaţie specială cu toţi jucătorii, sunt un antrenor dur, cer foarte mult de la jucătorii mei, dar în acelaşi timp am avut o relaţie foaret bună cu toţi. Mi-a fost foarte dor de atmosferă, de jucători şi abia aştept să-i îmbrăţişez, să vorbesc cu ei şi să plecăm împreună la luptă, să vorim mai puţin şi să facem mai mult. Au rămas Cristi Dragotă, care era preparator şi înainte, antrenorul de portari care a fost principal la ultimul meci, Moldovan, a venit Aldea, preparator fizic, Bordeianu, antrenor secund şi Curelea, antrenor secund şi cu Minteuan, antrenor la echipa a doua", a declarat Dan Petrescu, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Dan Petrescu, despre Alin Minteuan, revenit la CFR Cluj

În urmă cu un an şi jumătate, Dan Petrescu a întrerupt colaborarea cu Alin Minteuan, după un scandal izbucnit pe tema amânării primelor. Atunci, Minteuan l-a acuzat pe actualul antrenor principal de lipsă de bărbăţie. Cei doi s-au împăcat, iar "Bursucul" a vorbit despre acel caz.

"Eu am dorit foarte mult ca Minteuan să vină la echipa a doua, pentru că este o legendă a clubului, un fost secund de-al meu cu care am avut rezultate. El a fost şi principal cinci meciuri şi a câştigat cinci din cinci. A fost o polemică între noi, dar din greşeală cred eu. A fost pusă şi pe faptul că eram stresaţi amândoi, era covidul în floare şi s-au interpretat nişte lucruri. Cu Alin am avut mereu o relaţie foarte bună. În rest poate să mai vină una, două persoane în staff, până începe treaba, la meciul cu Botoşani, dar suntem în discuţii", a adăugat antrenorul. 

Crescut la CFR, Minteuan a jucat pentru clujeni între 1993 şi 1997, apoi între 2005 şi 2009. A antrenat-o pe CFR între februarie şi martie 2019, timp de patru meciuri, în care a obţinut victorii pe linie.

Odată cu demiterea lui Şumudică, patronul CFR Cluj, Nelu Varga, a renunţat şi la o parte din conducere, în frunte cu preşedintele Marian Copilu.

Afla mai multe despre: cfr clujalin minteuandan petrescu 

viewscnt
Articole similare