Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Împărţeau banii şi noi făceam Cupa Balcanică". Ce a observat Ioan Andone despre Superliga Europei şi pe cine vede campioană în Liga 1 EXCLUSIV

"Împărţeau banii şi noi făceam Cupa Balcanică". Ce a observat Ioan Andone despre Superliga Europei şi pe cine vede campioană în Liga 1 EXCLUSIV
Comentarii

Preşedintele de la FC Voluntari, Ioan Andone, şi-a expus părerea despre Superliga Europei şi a analizat ultimele detalii din Liga 1.

"Îşi împărţeau ei banii şi noi făceam o Cupă Balcanică"

"Liga bogaţilor (n.r. - Superliga Europei). Vă daţi seama că nu mai e fair-play, nu se mai respectă echipele mici, echipele din estul Europei. Îşi împărţeau ei banii şi noi făceam o Cupă Balcanică, ca să jucăm şi noi în cupele europene. Din fericire pentru fotbal, s-a revenit şi s-au retras o grămadă de echipe, în primul rând cele englezeşti, care au făcut un lucru extraordinar. Să sperăm că va da şanse şi echipelor mai mici să poată să aibă şansa de a juca grupe de Champions League, de a ajunge în primăvara europeană", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport. 

Apoi, Ioan Andone a trecut la subiectele din Liga 1: "Jocul nu a fost plăcut (n.r. - Poli Iaşi - Voluntari 0-1), a fost o încrâncenare, o organizare defensivă din partea noastră, că Poli Iaşi a atacat mai mult. Îmi pare rău de Iaşi, pentru că dacă mai pierde puncte pe teren propriu se poate duce spre liga a doua. Păcat că un oraş ca Iaşi nu are o echipă ca lumea. De la venirea lui Gabi Tamaş am început să primim foarte puţine goluri şi rezultatele au fost pe măsură. A dat încredere celorlalţi apărători şi joacă foarte bine la vârsta lui, neaşteptat de bine. 

Toată lumea ştie ce probleme financiare sunt la Dinamo, dar nu joacă banii, jucătorii ar trebui să realizeze că e un club mare, că e un club care poate să retrogradeze.

Pe FCSB o văd campioană cu toate că şi CFR are un lot extraordinar de bun şi valoros şi cu experienţă mare, dar anul acesta o văd pe FCSB", a mai spus fostul antrenor dinamovist. 

Afla mai multe despre: ioan andonesuperliga europeifc voluntari 

viewscnt
Articole similare