Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Împărţiţi ’Arcul’ cu Dinamo?” FCSB a depus o cerere pentru a juca în Ghencea. MM Stoica: ”Stadionul ăla e o gaură. Este de domeniul fantasticului” | EXCLUSIV

”Împărţiţi ’Arcul’  cu Dinamo?” FCSB a depus o cerere pentru a juca în Ghencea. MM Stoica: ”Stadionul ăla e o gaură. Este de domeniul fantasticului” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a dezvăluit unde este posibil să joace FCSB-ul în perioada în care Arena Naţională va fi închisă.

Cel mai mare stadion al ţării nu va putea fi folosit de echipele din Superligă între 15 iulie şi 14 august, perioadă în care vor avea loc două concerte, pe 16 şi 26 iulie. Aşadar, FCSB va trebuie să îşi caute o altă ”casă” pentru partidele din prima lună a noului sezon din Superligă.

”Împărţiţi ’Arcul’  cu Dinamo?” FCSB a depus o cerere pentru a juca în Ghencea. MM Stoica: ”Stadionul ăla e o gaură. Este de domeniul fantasticului” 

Invitaţi în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport, Mihai Stoica şi Ovidiu Burcă au dat de înţeles că nu ar fi nicio problemă ca FCSB şi Dinamo să împartă acelaşi stadion.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albaştrilor a declarat că, echipa sa a înaintat cereri pentru Stadionul ”Ghencea”, Stadionul ”Eugen Popescu” din Târgovişte, respectiv ”Arcul de Triumf”. Stoica şi-a continuat războiul cu conducerea lui CSA Steaua şi a susţinut că arena ”militarilor” este ”o gaură”.

(n.r. Jucaţi pe Arcul de Triumf?) ”Da. (n.r. Aţi făcut cerere şi pentru Ghencea?) Arc, Ghencea şi Târgovişte avem ca variante cât timp Arena Naţională nu este disponibilă.

(n.r. Când primiţi un răspuns pentru Ghencea? Am văzut totuşi că echipa de tineret a FCSB-ului a jucat în Ghencea, în Supercupă) Este ceva de domeniul fantasticului să ai stadion şi să nu îl poţi folosi. Stadionul ăla e o gaură. S-a făcut cu bani mulţi ca să se piardă zilnic bani, pentru că asta decid cei care sunt în măsură să decidă.

( n.r. împărţiţ Arcul cu Dinamo?) Cât n-o să fie Arena disponibilă... când o să fie Arena gata. Gazonul este senzaţional”, a spus Mihai Stoica pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbdinamoghencea 

viewscnt
Articole similare