Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impenetrabil! Klopp a găsit perechea perfectă pentru Van Dijk: un fundaş de fier din Europa e dorit la Liverpool

Impenetrabil! Klopp a găsit perechea perfectă pentru Van Dijk: un fundaş de fier din Europa e dorit la Liverpool

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp (52 de ani) vrea să-i găsească un partener pe măsură lui Virgil van Dijk, poate cel mai bun fundaş central din lume în acest moment. Antrenorul lui Liverpool a pus ochii pe Kalidou Koulibali (28 de ani), apărătorul pe care Napoli e dispusă să-l vândă în această vară.

Klopp a pus ochii pe Koulibaly pentru a forma un cuplu de fundaşi centrali perfect cu Van Dijk, anunţă Gazzetta dello Sport, dar "cormoranii" au concurenţă acerbă. PSG şi Manchester United îl vor şi ele pe fundaşul senegalez şi rămâne de văzut care dintre trei echipe va avea câştig de cauză.

Napoli cere în schimbul lui Kalidou Koulibaly nu mai puţin de 90 de milioane de euro, sumă care este greu de crezut că o va obţine având în vedere condiţiile actuale, dar Liverpool are posibilităţi financiare datorită încasărilor mari pe care le-a avut în ultimele două sezoane.

Diego Carlos de la FC Sevilla este o altă ţintă a lui Jurgen Klopp pentru compartimentul central defensiv, însă şi acolo are concurenţă. Barcelona îl vrea, la rândul său, pe fundaşul central brazilian de la formaţia andaluză.

Afla mai multe despre: liverpoolkloppkoulibaly 

viewscnt
Articole similare