Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imperial! Kylian Mbappe, prestaţie fabuloasă pe Camp Nou! Prima reacţie a starului francez VIDEO

Imperial! Kylian Mbappe, prestaţie fabuloasă pe Camp Nou! Prima reacţie a starului francez VIDEO

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe a marcat de trei ori în poarta Barcelonei. Paris Saint Germain s-a impus clar pe Camp Nou, scor 4-1.

De la Andrey Shevchenko si Faustino Asprilla în 1997, niciun alt fotbalist nu a reuşit să marcheze de cel putin două ori pe Camp Nou. Kylian Mbappe a devenit primul jucător care reuşeşte asta într-o fază eliminatorie din UEFA Champions League. Francezul a făcut-o chiar de trei ori, pentru că pe final şi-a definitivat seara magică prin cea de-a treia reuşită din acest meci. Mbappe este astfel primul jucător din secolul 21 care îi înscrie trei goluri Barcelonei pe Camp Nou, într-un meci din fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor.

Barcelona a primit pentru prima data cel puţin trei goluri în două meciuri consecutive disputate pe Camp Nou în Europa. După eşecul usturător cu Juventus, a venit înfrângerea dură în faţa campioanei Franţei, care este cu un pas în turul următor al competiţiei.

Revenind la Kyilian Mbappe, doar opt alţi jucători au reuşit să înscrie câte un hattrick pe Camp Nou în toată istoria clubului catalan. Mbappe este primul care reuşeşte asta în Liga Campionilor într-o fază eliminatorie.

”Ar fi o prostie din partea mea să îmi decid viitorul după un meci. Adevărul este că mă gândesc la asta, dar am spus-o mereu că sunt foarte fericit la Paris. Genul acesta de meciuri mă fac şi mai fericit” a mărturisit imediat după meci, starul parizienlor. 

Vezi golurile marcate de Kylian Mbappe contra Barcelonei, mai jos:

 

Afla mai multe despre: kylian mbappe 

viewscnt
Articole similare