Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresarul care l-a adus pe Stipe Vucur la FCSB, pregătit să-i mai aducă jucători lui Gigi Becali: "Poate vom găsi pe cineva"

Impresarul care l-a adus pe Stipe Vucur la FCSB, pregătit să-i mai aducă jucători lui Gigi Becali: "Poate vom găsi pe cineva"

FCSB

Comentarii

Impresarul lui Stipe Vucur, Daniel Halfar, a oferit primele declaraţii despre transferul fundaşului central austriac la FCSB. Agentul a susţinut că speră că mai găsească şi alţi jucători pentru Gigi Becali.

Impresarul lui Vucur, despre transferul la FCSB

Fundaşul care măsoară 1.95m înălţime a fost alegerea lui Gigi Becali , pentru ca FCSB să nu mai primească goluri din faze fixe. Stipe Vucur a făcut vizita medicală vineri, alături de ceilalţi colegi. 

Daniel Halfar a oferit câteva detalii despre transferul făcut de FCSB. 

"Toată lumea e mândră că a ales un club mare ca FCSB. Stipe abia aşteaptă să se alăture echipei, să cunoască echipa, pe preşedinte. Nu am vorbit cu patronul, dar nu e un lucru important. Cel mai important e că suntem aici şi toată lumea abia aşteaptă.

Binînţeles că e un pas mare pentru cariera lui, e un club important cu o tradiţie mare. Joacă în fiecare an în meciuri internaţionale, se luptă pentru campionat. Nu au fost probleme mari, anumite lucruri au fost discutate şi am găsit o variantă pentru a le rezolva şi suntem fericiţi", a declarat reprezentantul lui Stipe Vucur.

Impresarul e dispus să mai aducă fotbalişti la FCSB: "Nu am nimic deocamdată în buzunar, dar poate vom găsi pe cineva", a mai spus agentul. 

 

Afla mai multe despre: stipe vucurdaniel halfar 

viewscnt
Articole similare