Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresarul fotbalistului a confirmat! Gigi Becali poate vinde un jucător în Rusia: "Sper să fie bine pentru toată lumea"

Impresarul fotbalistului a confirmat! Gigi Becali poate vinde un jucător în Rusia: "Sper să fie bine pentru toată lumea"

Superliga

Comentarii

Impresarul Florin Vulturar a confirmat negocierile dintre Gigi Becali şi o echipă din Rusia, pentru transferul lui Andrei Miron (25 de ani). Fundaşul central poate pleca la doar câteva luni de la venirea de la FC Botoşani.

După doar trei meciuri disputate la FCSB şi un gol marcat, Andrei Miron poate pleca la noua echipă. Finanţatorul FCSB a recunoscut că are pe masă o ofertă pentru apărătorul central, iar impresarul jucătorului speră ca mutarea să se realizeze. 

Ural Ekaterinburg ar putea fi noua echipă a fundaşului central: "Voi şti mai multe detalii săptămâna viitoare când partenerul meu din Rusia va avea o discuţie decisivă cu preşedintele referitor la transferul lui Miron. Atunci vedem exact unde suntem şi dacă putem închide transferul. Într-adevăr, în această perioada e destul de greu din cauza acestor restricţii. Ceea ce ştiu sigur este că echipa din Rusia îl doreşte foarte mult pe Miron de când juca la Botoşani. Eu sper să ajungem la un consens şi să fie bine pentru toată lumea", a spus Florin Vulturar pentru Fanatik.

Andrei Chindriş, principala ţintă de transfer la FCSB în această vară

Pentru a umple golul lăsat de plecarea lui Bogdan Planic de la echipă, Gigi Becali negociază cu Valeriu Iftime trecerea lui Andrei Chindriş la FCSB. 

Rămâne de văzut însă dacă cele două părţi vor ajunge la un numitor comun, deoarece Gigi Becali nu pare dispus să facă multe compromisuri, deranjat fiind de faptul că Iftime întârzie să accepte oferta. Becali pare dispus să dea chiar şi 580 de mii de euro pe Chindriş, dar finanţatorul roş-albaştrilor a declarat că nu exclude să se răzgândească şi să revină la suma de 500 de mii de euro.

Afla mai multe despre: gigi becaliandrei miron 

viewscnt
Articole similare