Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresarul fotbalistului dorit de Gigi Becali la FCSB a făcut anunţul important: "Suntem destul de aproape de perfectarea transferului"

Impresarul fotbalistului dorit de Gigi Becali la FCSB a făcut anunţul important: "Suntem destul de aproape de perfectarea transferului"

FCSB

Comentarii

Impresarul lui Andrei Chindriş (21 de ani), Florin Vulturar, susţine că transferul fotbalistului de la FC Botoşani la FCSB e aproape finalizat. În ultimele ore, Gigi Becali a propus puţin peste jumătate de milion de euro pentru fundaş.

Internaţionalul român U21 e văzut drept înlocuitorul perfect pentru Bogdan Planic, a cărui relaţie cu Gigi Becali s-a înrăutăţit, după ce jucătorul nu a dorit să i se reducă contractul şi a fost băgat în şomaj tehnic.

În această perioadă, finanţatorul FCSB i-a înaintat o ofertă de 400.000 de euro lui Valeriu Iftime pentru Andrei Chindriş, apoi a mărit oferta la 550.000 de euro.

Deşi Valeriu Iftime pare că ezită, impresarul fotbalistului susţine că transferul va fi finalizat: „Suntem destul de aproape de perfectarea transferului lui Chindriş de la Botoşani la FCSB. Au mai rămas de stabilit doar detaliile legate de procentele cerute de Botoşani la revânzare plus nişte clauze. Eu zic că se va face”, a declarat Florin Vulturar pentru Gazeta Sporturilor.

Fundaşul central în vârstă de 21 de ani de la FC Botoşani, Andrei Chindriş, a avut parte de un sezon foarte bun, atât cu gruparea moldoveană alături de care s-a calificat în play-off, cât şi cu echipa naţională de juniori a României, acolo unde a devenit titular indiscutabil. În contextul în care Bogdan Planic va pleca foarte curând de la FCSB, Gigi Becali este obligat să bage mâna adânc în buzunar şi să caut un înlocuitor pe măsură. FCSB mai are doar doi fundaşi centrali de meserie în lot, pe Andrei Miron şi Iulian Cristea.

 

 

Afla mai multe despre: gigi becaliandrei chindris 

viewscnt
Articole similare