Experiențe împreună.
You are here:

Se face transferul. Ionuţ Radu pleacă de la Genoa: "Antrenorul îl urmărea de foarte mult timp"

Se face transferul. Ionuţ Radu pleacă de la Genoa: "Antrenorul îl urmărea de foarte mult timp"

Fotbal

Comentarii

Impresarul Crescenzo Cecere a declarat că portarul Ionuţ Radu va reveni la Inter Milano la finalul acestui sezon şi îşi va disputa postul de titular cu slovenul Samir Handanovici.

Portarul român Ionuţ Radu (22 de ani) este considerat urmaşul lui Samir Handanovici (35 de ani) în poarta celor de la Internazionale Milano. Predarea ştafetei nu se va produce brusc, ci treptat. Radu va rămâne să înveţe tainele acestei meserii de la Samir, până în momentul în care slovenul nu va mai face faţă la cel mai înalt nivel. Ajuns la 35 de ani, Samir Handanovici se gândeşte să mai joace un an sau doi.

"Ritmul de creştere este în linie cu aşteptările tuturor, după acest sezon el va reveni la Inter şi îşi va disputa postul cu Samir Handanovici. La Genoa, el a crescut şi s-a impus ca unul dintre portarii cei mai importanţi. A fost cea mai bună alegere, a avut posibilitatea de a creşte, chiar cu ceva naivitate cauzată de lipsa iniţială de experienţă. A fost de multe ori determinant, va fi şi în viitor. Antonio Conte îl urmăreşte. Se gândeşte şi la echipa naţională şi speră să debuteze după evoluţiile optime de la under 21. A venit şi premiul din România, de cel mai bun portar, o recunoaştere care ne flatează. Inter este un mare club, cu un antrenaor extraordinar. El pregăteşte prezentul, dar şi viitorul. Şi cu Radu este un proiect care se desfăşoară de mulţi ani", a declarat Cecere, pentru tuttomercatoweb.it.

Radu, 22 de ani, este jucătorul echipei Inter Milano, el fiind împrumutat până la finalul sezonului la Genoa. Românul nu a lipsit niciun minut din poartea echipei genoveze, în cele 14 meciuri jucate în acest sezon. Cu toată că portarul a avut de multe ori intervenţii salvatoare, Genoa este pe locul 18, retrogradabil, cu 10 puncte, la două puncte de Sampdoria de pe locul 17, ultimul care asigură menţinerea în Serie A. 

viewscnt
Articole similare
Prima sportiva cu dizabilitati care a pozat in Playboy: "Asta e fotografia mea preferata"