Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresarul lui Ionuţ Radu a răbufnit: "Chiar trebuie Handanovic să joace toate meciurile?" + A pus la cale plecarea portarului de la Inter

Impresarul lui Ionuţ Radu a răbufnit: "Chiar trebuie Handanovic să joace toate meciurile?" + A pus la cale plecarea portarului de la Inter

Serie A

Comentarii

Inter nu s-a bazat pe Ionuţ Radu nici în Cupa Italiei, în sferturile cu AS Roma (scor 2-0).

Agentul lui Ionuţ Radu a răbufnit: "Chiar trebuie Handanovic să joace toate meciurile?" + A pus la cale plecarea portarului de la Inter

Radu se aştepta să fie titular în Cupa Italiei, însă italenii l-au ignorat. Fapt ce l-a scos din sărite pe internaţionalul român, care şi-a sunat impresarul chiar după meci.

Oscar Damiani, agentul lui Radu, a răbufnit şi a dezvăluit că pune la cale plecarea lui Radu de la Inter la finalul sezonului. "Merită o şansă, e mai bun decât Onana" a declarat Damiani. 

"Chiar trebuie Handanovic să joace toate meciurile? Ionuţ va pleca de la Inter la finalul sezonului. El merită o şansă, e mai bun decât Onana", a spus agentul lui Ionuţ Radu, Oscar Damiani, potrivit publicaţiei italiene Calciomercato.

Portarul de 24 de ani nu a evoluat decât într-o singură partidă în acest sezon, cea cu Empoli, din optimile Cupei, partidă câştigată de trupa lui Simone Inzaghi după 120 de minute, 3-2.

Portarul român mai are contract cu Inter până în 2024, iar cota lui de piaţă este de 5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

  • 14 selecţii are portarul Ionuţ Radu la naţionala U21.

Afla mai multe despre: ionuţ raduinterserie a 

viewscnt
Articole similare