Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresarul lui Ionuţ Radu, despre situaţia prin care trece românul la Parma! La ce club va juca din vară

Impresarul lui Ionuţ Radu, despre situaţia prin care trece românul la Parma! La ce club va juca din vară

Serie A

Comentarii

Impresarul lui Ionuţ Radu, Oscar Damian, a vorbit despre situaţia portarului român la Parma. Internaţionalul nu a debutat la noua echipă, deşi a fost împrumutat în iarnă de la Inter.

"Nimeni nu se aştepta să fie în această situaţie. Am crezut că la Parma va juca. El e un tip inteligent. Acum stă pe bancă, dar va fi pregătit în cazul în care se va apela la el. Cum arată viitorul său? În iunie se întoarce la Inter. Lui Padelli îi expiră contractul", a declarat agentul Oscar Damiani pentru "Radio Sportiva"

Ionuţ Radu va juca din vară la Inter Milano

Într-un moment în care Ionuţ Radu nu traversează tocmai un moment bun al carierei sale, vestea devine una extrem de importantă. Radu este doar rezervă în echipa lui Roberto D'Aversa, acolo unde Simone Colombi îl înlocuieşte pentru moment pe titularul Luigi Sepe. Deşi a plecat de la Genoa pentru a avea meciuri în picioare, Radu s-a lovit acum de o situaţie similară în tricoul parmegianilor.

Faptul că Radu nu este folosit de Parma a trezit se pare şi nemulţumirea celor de la Internazionale Milano, club care crede cu tărie în viitorul portarului român. Prin urmare, Inter nu mai vrea să-l împrumute pe Radu din stagiunea viitoare şi îl va ţine pentru a creşte alături de Samir Handanovic, experimentatul portar titular al nerrazzurilor.

Afla mai multe despre: ionut raduionut radu parmaionut radu inter milano 

viewscnt
Articole similare