Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresarul lui Olimpiu Moruţan a dezvăluit ce campionat i se potriveşte jucătorului! ”Sunt discuţii în acest moment!” Când pleacă de la FCSB

Impresarul lui Olimpiu Moruţan a dezvăluit ce campionat i se potriveşte jucătorului! ”Sunt discuţii în acest moment!” Când pleacă de la FCSB

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan este următorul jucător pe care Gigi Becali vrea să încaseze milioane de euro.

Olimpiu Moruţan a fost desemnat cel mai bun pasator decisiv la U23 din Europa, potrivit Transfermarkt, el fiind peste superstaruri precum Sancho sau Rashford. În ultima vreme, s-a vorbit despre interesul celor de la Galatasary pentru jucătorul FCSB-ului. Negocierile ar fi fost oprite după ce Becali le-a spus turcilor suma pe care o doreşte pentru Moruţan. De asemenea, de fostul jucător de la FC Botoşani ar mai fi interesate nume precum Inter Milano, Cagliari şi Valencia.

”Impresarul lui Moruţan, Florin Vulturar, consideră că jucătorului i s-ar potrivi cel mai bine campionatul din Portugalia sau Spania. Agentul jucătorului consideră că fotbalistul lui Becali ar trebui să facă pasul către o echipa de mijlocul claasamentului din Peninsula Iberică. 

Moruţan trebuie să joace, să se mai maturizeze în joc. Sunt discuţii, multe informaţii, dar în acest moment sunt doar discuţii.Acum, să facă un pas la o echipă din Belgia, Olanda… mie îmi place foarte mult Portugalia, cred că i s-ar potrivi. Sau o echipă de mijlocul clasamentului din Spania.

Mi-aş dori să prindem o echipă intermediară. El până la 25 de ani trebuie să se maturizeze, apoi să facă pasul la o echipă mare, mare”, a spus Florin Vulturar, la ProSport.

În acest sezon, Olimpiu Moruţan a jucat 36 de partide în tricoul FCSB-ului. Fotbalistul lui Becali a reuşit 8 goluri şi 15 pase decisive. 

Afla mai multe despre: moruţan 

viewscnt
Articole similare