Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresarul lui Olimpiu Moruţan a intervenit după informaţiile că ar putea reveni la FCSB! "Asta contează cel mai mult acum"

Impresarul lui Olimpiu Moruţan a intervenit după informaţiile că ar putea reveni la FCSB! "Asta contează cel mai mult acum"

FCSB

Comentarii

Românii lui Galatasaray, Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, sunt nevoiţi să-l impresioneze pe noul antrenor. Recent, au apărut informaţii că fostul jucător al FCSB poate reveni la echipa lui Gigi Becali, iar impresarul său a intervenit.

Impresarul lui Moruţan, despre revenirea la FCSB

Galatasaray a avut un sezon slab în campionat, iar Fatih Terim a plătit cu postul. Preşedintele Burak Elmas l-a numit pe antrenor pe Domenec Torrent, fost asistent al lui Pep Guardiola, iar cei doi români vor să-şi păstreze locul în primul 11. 

În ultimele zile au apărut informaţii despre o posibilă revenire a lui Olimpiu Moruţan la FCSB, după ce nu a fost convingător, până în acest moment, la multipla campioană a Turciei. El ar fi putut ajunge sub formă de împrumut la echipa din Berceni, dar impresarul său a intervenit. 

Agentul susţine că nu se pune problema unei astfel de mutări şi că mijlocaşul va lupta pentru postul său la Galatasaray. 

"O astfel de situaţie nu este posibilă acum. Moruţan trebuie să o ajute pe Galatasaray în acest moment. Asta contează cel mai mult acum", a spus Florin Vulturar, potrivit Sportcell.

Olimpiu Moruţan s-a transferat de la FCSB la Galatasaray în august 2021, în schimbul a unei sume iniţiale de 3,5 milioane de euro, la care adaugă bonusuri ce o pot ridica la şapte. De la sosirea la Istanbul, Moruţan a strâns trei goluri şi trei pase de gol în 23 de meciuri.

”Îmi pare rău pentru această situaţie. Nu înţeleg ce se întâmplă, nu înţeleg de ce nu putem câştiga. Fanii noştri nu merită asta. Cred că adversarii au înscris la prima lor ocazie. Suntem foarte ghinionişti şi nu putem înscrie”, a declarat Alexandru Cicâldău, potrivit site-ului oficial al lui Galatasaray, după ultima înfrângere din Super Lig. 

Afla mai multe despre: olimpiu morutanfcsbgalatasaray 

viewscnt
Articole similare