Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresarul lui Olimpiu Moruţan dezvăluie că jucătorul FCSB-ului nu duce lipsă de oferte: ”Sunt ceva discuţii cu un club imens”

Impresarul lui Olimpiu Moruţan dezvăluie că jucătorul FCSB-ului nu duce lipsă de oferte: ”Sunt ceva discuţii cu un club imens”

FCSB

Comentarii

Florin Vulturar, impresarul lui Olimpiu Moruţan, a discutat despre o posibilă plecare de la FCSB a jucătorului.

Olipmiu Moruţan a impresionat în demolarea Craiovei de duminică seara, când FCSB-ul s-a impus cu 4-1, fostul mijlocaşul al Botoşaniului începând recitalul. Internaţionalul român a deschis scorul în minutul 7, cu un gol de poveste, înainte ca bucureştenii să aibă un avantaj de trei goluri încă de la pauză.

Astfel, cu prestaţiile bune continuând, zvonurile despre viitorul lui Moruţan nu se opresc. Până şi reprezentanţii săi pun paie pe foc. Odată cu venirea lui Vinicius la Bucureşti, Florin Vulturar, impresarul brazilianului, dar şi al lui Moruţan, a discutat despre o ofertă primită pentru fotbalistul FCSB-ului.

Impresarul lui Olimpiu Moruţan dezvăluie că jucătorul FCSB-ului nu duce lipsă de oferte

Confrom lui Vulturar, Galatasaray ar fi interesată ca fostul jucător de la Botoşani să i se alăture lui Alex Cicâldău în Turcia, însă discuţiile încă ar fi într-un stadiu neavansat. Suma exorbitantă dorită de Becali, undeva la 15 milioane de euro, ar fi peste ceea ce ar dori echipa lui Fatih Terim să plătească, însă Vulturar susţine că transferul are şanse de a fi completat.

”Nu vă ascund, sunt ceva discuţii, vedem zilele următoare dacă se concretizează sau nu. E un club imens, ar fi un pas mare în cariera lui. (n.r. E diferenţă mare între ce dă Galata şi ce vrea domnul Becali?) Nu e chiar mare! S-ar putea concretiza, acum vedem ce va fi”, a declarat Florin Vulturar.

Afla mai multe despre: fcsbolimpiu moruţantransfer moruţanflorin vulturar 

viewscnt
Articole similare