Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresarul lui Olimpiu Moruţan oferă ultimele detalii despre viitorul ”tricolorului”: ”Nimeni nu i-a transmis ceva de plecare jucătorului şi nici mie”

Impresarul lui Olimpiu Moruţan oferă ultimele detalii despre viitorul ”tricolorului”: ”Nimeni nu i-a transmis ceva de plecare jucătorului şi nici mie”

Stranieri

Comentarii

Florin Vulturar, impresarul lui Olimpiu Moruţan, a vorbit despre posibilitatea ca românul să o părăsească pe Galata în iarnă, sub formă de împrumut.

Un scandal monstru a izbucnit la Galatasaray, odată cu înfrângerea 0-3 în faţa lui Kayserispor. Preşedintele este pe pasul de a fi demis, conducerea fiind nemulţumită de transferurile făcute de acesta. Jurnaliştii turci au anunţat că Moruţan va fi împrumutat, dar impresarul său a negat aceste zvonuri.

Florin Vulturar a declarat că nu a primit nicio veste în legătură cu un posibil transfer al clientului său şi a afirmat că şefii lui Galatasaray ar fi mulţumiţi de randamentul românului, deşi recunoaşte că acesta nu este la 100% deocamdată.

Impresarul lui Olimpiu Moruţan oferă ultimele detalii despre viitorul ”tricolorului”

Nu se pune problema ca Olimpiu să plece de la Galatasaray, nici măcar sub formă de împrumut. Sunt informaţii venite din Turcia, care nu au acoperire. Nimeni nu i-a transmis aşa ceva jucătorului şi nici mie. Cei din club sunt foarte mulţumiţi de el.

E adevărat că nu e în aceiaşi parametri fizici cu restul echipei, nu e sută la sută, dar va fi. Şi Fatih Terim e mulţumit de el. E abia la început, mai are nevoie de timp de acomodare”, a declarat Florin Vulturar, conform prosport.ro.

Afla mai multe despre: olimpiu moruţangalatasaray 

viewscnt
Articole similare