Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresarul lui Radu Drăguşin pune presiune: “Sperăm să imbrace cât mai curând tricoul primei reprezentative“

Impresarul lui Radu Drăguşin pune presiune: “Sperăm să imbrace cât mai curând tricoul primei reprezentative“
Comentarii

Radu Drăguşin se află pe lista selecţionerul Florin Bratu în lotul echipei naţionale U21 a României pentru meciul amical cu Italia, programat pe 16 noiembrie.

Drăguşin nu a mai refuzat de data aceasta naţionala şi este pregătit să imbrace tricoul României U21. 

Impresarul jucătorului, Florin Manea, a dezvăluit că, având în vedere evoluţiile sale din Serie A, sunt şanse ca Drăguşin să facă pasul spre prima reprezentativă. 

“Pot dezminţi, în primul rând, că Radu a refuzat naţionala. Nu este deloc adevărat. Selecţionerul naţionalei U21 îi ia în considerare mai mult pe fotbaliştii care joacă mereu, de aceea a fost nevoie de ceva mai mult timp ţinând cont că la Sampdoria el încă nu debutase. Probabil îl vom vedea împotriva Italiei, cu speranţa că va putea îmbrăca foarte curând tricoul primei reprezentative.

Cu Spezia a jucat foarte bine, cu Torino ceva mai puţin bine, nu a fost atent la faza de la primul gol. A arătat mult efort şi multă determinare, de aceea am o părere foarte bună despre ce a făcut el pe teren. Radu a venit s-o ajute pe Sampdoria şi să adune minute importante în picioare, de aceea nu contează cum se simte sau în ce modul joacă.

Juve, Sampdoria, dar şi mulţi oameni au mare încredere în valoarea sa. Îi spun să le răsplătească încrederea, o poate face doar continuând pe această cale. Are potenţialul să realizeze şi mai mult”, a spus Florin Manea pentru tuttojuve.com.

  • 3 milioane de euro este cota lui Radu Drăguşin conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Mesajul lui Dică pentru Radu Drăguşin: ”Când eram golgheter la FCSB şi jucam în Champions League, juca Cociş în faţa mea la naţională” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: radu dragusinflorin maneaechipa naţională 

viewscnt
Articole similare