Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Impresarul mi-a confirmat că Barca mă doreşte”. Unul dintre cei mai buni tineri jucători din lume a făcut anunţul în urmă cu scurt timp

”Impresarul mi-a confirmat că Barca mă doreşte”. Unul dintre cei mai buni tineri jucători din lume a făcut anunţul în urmă cu scurt timp

FC Barcelona

Comentarii

Marţi, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport, FC Barcelona joacă primul meci din grupe contra olandezilor de la PSV Eindhoven. Vedeta oaspeţilor, Chucky Lozano a confirmat înainte de meciul oficial contra Barcei interesul grupării blaugrana pentru el.

”Îi mulţumesc mult Bunului Dumnezeu că am terminat bine Campionatul Mondial, pentru că multe echipe s-au arătat interesate de mine. Asta înseamnă că am făcut o treabă bună” a explicat Lozano în conferinţa de presă premergătoare meciului cu Barca.

”Ştiu de la agentul meu că Barca s-a interesat de mine. Visez să joc aici într-o zi, dar acum este important PSV pentru mine şi vreau să câştigăm partida de marţi” a spus Lozano.

PSV vine pe Camp Nou din preliminariile Uefa Champions League, dar Lozano mărturiseşte că nu se teme de actuala campioană a Spaniei. Mexicanul îl laudă însă pe super starul catalanilor, Lionel Messi: ”E un vis să joci pe Camp Nou, dar nu mă tem. Mă bucur de o experienţă importantă în cariera mea, din care sunt convins că vom căştiga câte ceva. Messi este un mare fotbalist, pentru mine, cel mai bun din lume. Dar sper că antrenorul nostru şi noi pe teren, vom reuşi să-l stopăm. Nu mă tem de un rezultat dezastruos, cred că putem face un meci mare la Barcelona” a mai declarat fotbalistul mexican.

Hirving Lozano are 23 de ani şi s-a născut la Ciudad de Mexico. Fotbalistul mexican este considerat unul dintre cei mai buni tineri fotbalişti sub 23 de ani din lume şi a trezit interesul unor cluburi mari din Europa precum Manchester City, FC Barcelona sau Bayern Munchen. Cota sa de piaţă este de 30 de milioane de euro, dar olandezii scriu că PSV a refuzat o ofertă de 55 de milioane de euro din Anglia pentru cel supranumit ”Chucky”.

 

Afla mai multe despre: hirving lozanofc barcelona 

viewscnt
Articole similare