Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresarul unui internaţional U21 anunţă transferul într-un campionat de top: "A fost revelaţia sezonului"

Impresarul unui internaţional U21 anunţă transferul într-un campionat de top: "A fost revelaţia sezonului"

Stranieri

Comentarii

Mirel Rădoi a anunţat, săptămâna trecută, o listă preliminară cu 33 de jucători dintre care se vor alege cei care vor fi convocaţi pentru turneul final din Italia şi San Marino de luna viitoare. Printre ei se numără şi Vlad Dragomir, care în urmă cu un an a luat decizia de a pleca de la academia lui Arsenal şi a se duce în Serie B.

Vlad Dragomir, 20 de ani, a avut un sezon excelent la Perugia, în Serie B, potrivit cuvintelor impresarului său. Clubul din regiunea Umbria a terminat pe locul opt în clasament şi s-a calificat în play-off-ul pentru promovare, acolo unde a fost eliminat de Hellas Verona. 

Un gol şi trei assist-uri a reuşit tânărul jucător crescut în academia celor de la ACS Poli Timişoara în cele 32 de meciuri jucate la Perugia, iar impresarul său, Cătălin Sărmăşan, a anunţat că antrenorului Alessandro Nesta îi va fi foarte greu să îl păstreze şi din sezonul viitor. 900.000 de euro este cota fotbalistului, care poate creşte considerabil în urma unei prestaţii bune la Euro U21. 

Chiar dacă Dragomir va mai rămâne la Perugia, un lucru este sigur. El nu va mai fi antrenat de fostul fundaş legendar de la Lazio şi AC Milan din sezonul viitor, pentru că Perugia a decis să se despartă de italianul în vârstă de 43 de ani. Alţi doi campioni mondiali sunt pe lista celor de la Perugia pentru a prelua funcţia de antrenor, Massimo Oddo şi Fabio Grosso. 

Afla mai multe despre: vlad dragomir 

viewscnt
Articole similare