Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresia lui Gigi Becali despre coronavirus. Previziunea omului de afaceri: "Nu vine boala, nu are ce căuta boala aici. O să vedeţi dacă sunt nebun sau am dreptate"

Impresia lui Gigi Becali despre coronavirus. Previziunea omului de afaceri: "Nu vine boala, nu are ce căuta boala aici.  O să vedeţi dacă sunt nebun sau am dreptate"

Diverse

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a oferit o reacţie în privinţa epidemiei de coronavirus. România tocmai a înregistrate al 15-lea caz de COVID-19.

Omul de afaceri apelează la credinţă în privinţa răspândirii coronavirusului. De altfel, Gigi Becali a şi numit ţările în care COVID-19 "nu va fi puternic": ”Eu spun aşa cum zice Biserica, să mergem la slujbe. Merg mai departe şi spun altceva. O să vedeţi dacă sunt nebun sau am dreptate. Se va demonstra în câteva luni. Ţineţi minte ce vă spun. O să vedeţi că virusul ăsta, în toate ţările în care se face Sfânta Liturghie, în ţările ortodoxe, nu va fi puternic.

România va beneficia de Sfânta Liturghie. La noi vor fi 3-7 cazuri, nu aşa multe ca în alte ţări. Nu poate virusul... Se face Sfânta Liturghie şi se spune ‘Dumnezeule, fereşte-ne pe noi şi ţara noastră de această boală’. Aşa va fi în ţările ortodoxe, Bulgaria, România, Cipru, Rusia, Serbia. Sunt ţări în care se face Sfânta Liturghie. 

O să vedeţi în cinci luni dacă sunt nebun sau spun adevărul. Se va demonstra pe statistică. Noi mergem la Biserică şi nu ţinem cont de guvernanţii necredincioşi care spun erezii. Bă, dacă în Biserică sunt 100 de oameni care au coronavirus şi se împărtăşesc, mă duc şi eu şi mă împărtăşesc cu linguriţa lor.

Prin Sfânta Împărtăşanie, Hristos ne însănătoşeşte! La rugă ne rugăm să ne ferească Dumnezeu de virus. Nu vine boala, nu are ce căuta boala aici. Dumnezeu în2depărtează pericolul”,  a declarat Becali, la România TV.

Al 15-lea caz de coronavirus în România

Conform News.ro, autorităţile au anunţat, duminică, al 15-lea caz de coronavirus confirmat în România, la o femeie de 70 de ani. Aceasta era izolată din 6 martie, după ce s-a întors din Italia. 

Femeia este din judeţul Mureş.  

”Persoana se afla în izolare la domiciliu din data de 6 martie a.c., întrucât a revenit în ţară din Italia (Ancona/ Bologna). În cursul zilei de ieri i-au fost recoltate probe, după ce femeia a avut dificultăţi de respiraţie, tuse şi febră”, au anunţat autorităţile. 

Acestea au precizat că femeia va fi transportată cu izoleta pentru internare la Spitalul de boli infecţioase din Cluj.

 
 

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali coronaviruscovid-19fcsb 

viewscnt
Articole similare