Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresiile selecţionerului Angliei după remiza de pe Wembley cu Ungaria: ”Trebuie să felicităm adversarul”

Impresiile selecţionerului Angliei după remiza de pe Wembley cu Ungaria: ”Trebuie să felicităm adversarul”
Comentarii

Anglia a primit vizita Ungariei, luni seara, dar nu s-a putut impune. Fotbaliştii lui Gareth Southgate au scor doar un egal în faţa maghiarilor, scor 1-1, după ce oaspeţii au condus.

După prestaţiile impresionante de la Euro 2020, într-o grupă cu Portugalia, Germania şi Franţa, Ungaria arată ca o echipă extrem de schimbată. În urma turneului final, maghiarii au pierdut trei din cele cinci meciuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial şi au rămas fără şasne realiste de a ajunge în Qatar.

Doar în faţa Andorrei au reuşit să se impună ungurii, la limită oricum, scor 2-1, pierzând în faţa Angliei, Poloniei şI Albaniei. După înfrângerea acasă împotriva englezilor, scor 0-4, jucătorii lui Marco Rossi păreau victime sigure la returul de pe Wembley.

Însă, o stângăcie a lui Shaw le-a oferit oaspeţilor un penalty cadou, iar maghiarii s-au trezit în avantaj după doar 24 de minute. Englezii au egalat rapid însă, dar nu au putut marca un al doilea gol, cu maghiarii apărându-se eroic pe tot parcursul meciului.

Impresiile selecţionerului Angliei după remiza de pe Wembley cu Ungaria

Gareth Southgate i-a lăudat pe adversari după fluierul final. Selecţionerul Angliei a avut cuvinte frumoase de spus despre Ungaria, însă a evidenţiat că jucătorii săi nu şi-au îneplinit toate datoriile. Cu Mount şi Foden la mijloc şi Sterling, Kane şi Grealish în atac, englezii au mizat pe o formulă foarte ofensivă, dar aceasta nu a dat roade.

Cred că trebuie să acceptăm că am jucat sub nivelul nostru obişnuit. Asta a fost o surpriză, dar a fost o noapte în care, atât individual, cât şi colectiv, nu ne-am ridicat la aşteptări. Nu am făcut destul încât să câştigăm jocul. Nu am creat cât de multe ocazii am fi sperat, dar trebuie să felicităm Ungaria pentru asta.

Am pierdut ceva disciplină poziţională pe alocuri, deci avem mult de muncă. A fost o seară în care am început modest, nu am pus presiune pe adversari, am greşit pase care le-au oferit şansa de a contraataca. Am fost neaşteptat de dezarticulaţi. Trebuie să compensăm luna viitoare”, a declarat Gareth Southgate.

Afla mai multe despre: angliaungariagareth southgateanglia ungaria 1-1 

viewscnt
Articole similare