Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresiile unui fost căpitan din Ştefan cel Mare ce are să o înfrunte pe Dinamo alături de Rapid: ”E mai puţin important trecutul”

Impresiile unui fost căpitan din Ştefan cel Mare ce are să o înfrunte pe Dinamo alături de Rapid: ”E mai puţin important trecutul”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo va primi vizita Rapidului în a 13-a etapă a Ligii 1, sâmbătă. Va fi primul derby dintre cele două din ultimii şase ani.

Dragoş Grigore se pregăteşte pentru primul meci din carieră împotriva lui Dinamo. Adus de tânăr în Ştefan cel Mare, fundaşul central s-a impus în primul 11 al ”câinilor” şi a devenit căpitan înainte de a părăsi Liga 1 pentru Toulouse. După şase ani petrecuţi în strănătate, Grigore a revenit în ţară şi va înfrunta echipa care l-a făcut mare

Aflată într-o situaţie foarte delicată, şi Dinamo a vrut să îl aducă înapoi pe fostul dău căpitan în vară, însă acesta a ales Rapid, din pricina problemelor financiare din Ştefan cel Mare. Înaintea confrunării cu fosta sa echipă, Dragoş Grigore a vorbit despre trecerea de la o rivală la alta şi sentimentele sale înaintea confruntării împotriva ”câinilor”.

Impresiile unui fost căpitan din Ştefan cel Mare ce are să o înfrunte pe Dinamo alături de Rapid

Mâine seară mi-aş dori să fim echipa care după meci se va bucura şi care va avea ocazia să dedice victoria antrenorului nostru, care azi îşi serbează ziua: Ne aşteaptă un meci dificil, unul dintre derby-urile campionatului românesc. Va fi un meci disputat şi sper ca la final să ieşim victorioşi.

Una dintre cele mai frumaose amintiri este, de când îmbrăcam tricoul echipei Dinamo, este câştigarea Cupei. Ciudat e faptul că finala s-a jucat împotriva Rapidului, însă acum îmbrac tricoul Rapidului, sunt mândru de acest lucru şi aşa cum am făcut şi dădeam totul pentru Dinamo, aşa fac şi pentru acest culori ale echipei Rapid.

Nu are de ce să fie ciudat, sunt jucător profesionist, aşa cum am mai spus. E mai puţin important trecutul, mă interesează prezentul şi de aceea nu cred că va fi ceva ciudat când voi intra la vestiar sau pe teren. E important ce arăt eu pe teren pentru suporterii Rapidului.

Pentru că e cel mai important meciul, când se termină meciul să fie multumiţi de ce am arătat eu şi întreaga echipă. Presiune avem la fiecare meci pentru că intrăm cu gândul de a-l câştiga, poate să fie oricare altă echipă. Dinamo nu traversează o perioadă tocmai bună, şi noi am trecut prin astfel de momente acum ceva etape.

E important să nu ne culcăm pe o ureche, să ştim că meciul de diseară vom întalni un adversar care va da tot ce au mai bun şi, dacă nu ne vom ridica la nivelul lor, vom avea de suferit. Sunt sigur că cei care vor veni la stadion îşi vor încuraja echipa aşa cum trebuie”, a declarat Dragoş Grigore.

Afla mai multe despre: dragoş grigorerapiddinamodinamo rapid 

viewscnt
Articole similare