Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

IMPRESIONANT. Cristiano Ronaldo solicită sprijin pentru cauza copiilor de etnie rohingya din Bangladesh

IMPRESIONANT. Cristiano Ronaldo solicită sprijin pentru cauza copiilor de etnie rohingya din Bangladeshgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a făcut o donaţie şi a apelat la solidaritate pentru transmiterea unui ajutor urgent copiilor de etnie rohingya care s-au refugiat din Myanmar în Bangladesh.

''Este dificil, ca tată, să vezi criza refugiaţilor rohingya, care îi afectează mai ales pe cei mici, care au nevoie de îngrijirea şi ajutorul nostru'', a declarat Ronaldo într-un mesaj difuzat de organizaţia umanitară ''Save the Children'', al cărei ambasador este. Ronaldo, tată a patru copii, a transmis mesaje şi fotografii cu copii ai minorităţii musulmane în care solicită ajutor.

Atacantul lui Real Madrid a anunţat o donaţie, fără a dezvălui despre ce sumă este vorba, pentru ca micuţii rohingya să beneficieze de ''un loc sigur în care să se joace, să socializeze, să se recupereze şi să trăiască precum nişte copii''.

Circa 688.000 de persoane de etnie rohingya, dintre care jumătate sunt femei şi copii, au asaltat taberele de refugiaţi din Bangladesh în ultimele 5 luni din cauza violenţelor din Myanmar. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoreal madridetnie rohingyabangladeshmyanmarsolicita sprijin 

viewscnt
Articole similare