Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

IMPRESIONANT! Fotbaliştii cedaţi de Real Madrid sub formă de împrumut au o cotă totală de piaţă de 250 de milioane de euro!

IMPRESIONANT! Fotbaliştii cedaţi de Real Madrid sub formă de împrumut au o cotă totală de piaţă de 250 de milioane de euro!

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid are mai mulţi jucători împrumutaţi la diverse cluburi din Europa. Cota lor de piaţă totală este impresionantă.

Cei de la CIES au elaborat un studiu pentru a clasifica jucătorii împrumutaţi de cluburile din primele cinci campionate ale lumii. Real Madrid are o serie de jucători împrumutaţi la alte cluburi, iar valoarea lor de piaţă este impresionantă.

Este vorba despre 7 fotbalişti, toţi foarte bine cotaţi în acest moment. Daniel Ceballos este cedat de Los Blancos la Arsenal. Cota sa de piaţă este de 65.7 milioane de euro conform CIES. Alţi 6 jucători cedaţi de madrileni au cote foarte mari. Martin Odegaard are o cotă de piaţă de 57.3 milioane de euro. Norvegianul evoluează la Real Sociedad în acest sezon.

Hakimi Achraf este cotat la 39 de milioane de euro, iar Borja Mayoral are o cotă de piaţă de 22.6 milioane de euro. Oscar Rodriguez este evaluat de CIES la 21.2 milioane de euro, în timp ce Sergio Reguilon la 18.9 milioane de euro. În fine, japonezul Kubo, cedat la Mallorca este evaluat de sursa citată la 17 milioane de euro.

În total, Real Madrid a cedat jucători cotaţi la 241 de milioane de euro. Şi este vorba doar despre 7 dintre ei, consideraţi în acest moment, cei mai valoroşi. Dintre ei, Odegaard, Kubo şi Hakimi au şanse bune să revină pe Bernabeu.

Afla mai multe despre: odegaardachrafkuboceballosreal madrid 

viewscnt
Articole similare