Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

IMPRESIONANT | Imaginea care a rupt inimile la înmormântarea lui Emiliano Sala

IMPRESIONANT | Imaginea care a rupt inimile la înmormântarea lui Emiliano Salagalerie foto
Comentarii

Cunoscuţii lui Emiliano Sala au venit să îi aducă un ultim omagiu fostului atacant, după ce acesta a dispărut într-un accident aviatic. De la funeralii nu a lipsit nici câinele lui Sala, labradorul Nala.

Sora lui Emiliano Sala a postat pe reţelele de socializare o fotografie care îl înfăţişează pe labradorul negru aşteptând sicriul în care se afla stăpânul său.
 
 
Sala avea labradorul din anul 2015, atunci când s-a transferat la Nantes. Emiliano obişnuia să posteze des poze cu Nala pe reţelele de socializare. De animalul de companie al argentinianului va avea în continuare grijă sora acestuia, Romina.​ Tot ea a postat o imagine în luna ianuarie cu câinele imediat după prăbuşirea avionului în care se afla fratele său. 
 
 
Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic.
 
Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: emiliano salanalalabradorromina 

viewscnt
Articole similare