Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresionat de CFR Cluj, Dumitru Dragomir scoate FCSB din lupta pentru titlu! ”Iaşiul şi Botoşaniul au şanse mai mari”

Impresionat de CFR Cluj, Dumitru Dragomir scoate FCSB din lupta pentru titlu! ”Iaşiul şi Botoşaniul au şanse mai mari”

CFR Cluj

Comentarii

După calificarea CFR-ului în playoff-ul UEFA Champions League, Dumitru Dragomir a fost tranşant la Telekom Sport: CFR e marea favorită la titlu.

CFR Cluj s-a calificat, marţi, în play-off-ul Ligii Campionilor, trecând în turul trei de echipa Celtic Glasgow, scor 1-1 în tur şi scor 4-3 în retur. Fostul preşedinte al LPF a lăudat echipa lui Petrescu: ”Când ai valoare la antrenor, ai valoare şi la echipă. Dacă nu, nu. Unde e seriozitate... La Cluj e seriozitate şi la conducere şi la conducerea tehnică, îl lasă pe ăsta în pace şi face ce vrea. Şi face bine, pentru că este un antrenor deosebit.  El a câştigat meciul astăzi. Domle, a făcut nişte schimbări fenomenale. Tot ce a schimbat, a fost extraordinar, a schimbat faţa jocului” a subliniat Dragomir.

”CFR câştigă titlul la pas”

La Sport Report, Dumitru Dragomir a făcut o declaraţie surprinzătoare. În opinia fostului preşedinte al LPF, FCSB nu are şanse la titlu. Ba chiar, Dragomir consideră că Poli Iaşi sau FC Botoşani au şanse mai mari să câştige campionatului decât echipa lui George Becali.

”Au antrenor acolo la FCSB, Gigi principal şi restul secunzi. (Şi poate să ducă echipa în grupe...) Poate o duce. Gigi aşa a spus, i-a spus lui MM să vină să ia prima de calificare. Gigi Becali, aşa gândeşte el, nu ai ce să îi faci. E un capitalist care a înţeles capitalismul în felul lui şi pe banii lui el crede că face ce vrea. Numai că a făcut şi greşeli. A făcut nişte greşeli, de.... dar pe el nu îl interesează, pentru că el nu e sensibil la critici sau la influenţe. El face tot ce ştie şi ce vrea el”

”CFR câştigă campionatul la 5-6 puncte avans. Chiar dacă luptă pe ambele planuri. Ori CFR, ori Viitorul. Restul nu are cine să câştige. Craiova nu prea are echipă. Iaşiul are antrenor foarte bun, Botoşaniul la fel. Ce a făcut Croitoru e extraordinar. Un copil serios, care vorbeşte bine, îmi place de el. Astea sunt echipele care se bat la titlu să ştiţi” a spus Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru Telekom Sport.

CFR Cluj va întâlni echipa Slavia Praga, la care sunt legitimaţi Nicolae Stanciu şi Alexandru Băluţă, în play-off-ul Ligii Campionilor. Meciurile din play-off vor avea loc la 20/21 august, respectiv 27/28 august.

Celtic va evolua cu învingătoarea meciului dintre Şerif Tiraspol şi AIK Stockholm, în play-off-ul Ligii Europa.

Afla mai multe despre: cfr clujdumitru dragomirfcsb 

viewscnt
Articole similare