Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Împreună putem face asta”. Demon în meciul cu Petrolul, Facundo Mallo a fost îngerul Rapidului la Arad

„Împreună putem face asta”. Demon în meciul cu Petrolul, Facundo Mallo a fost îngerul Rapidului la Arad

Rapid

Comentarii

Rapid e din nou în cursa către promovarea în Liga 1. Alb-vişiniii au câştigat cu scorul de 2-1 pe terenul liderului UTA Arad şi au urcat pe locul 3 în play-off-ul ligii secunde. Acest lucru i se datorează în mare măsură lui Facundo Mallo.

Fundaşul central a marcat o „dublă” pentru Rapid, la scorul de 1-0 pentru UTA şi astfel, echipa lui Dan Alexa a obţinut cele trei puncte. Giuşetenii sunt acum pe loc de baraj, cu 24 de puncte, unul mai puţin decât Turris şi cinci mai puţine decât arădenii.

Mallo avea pe conştiinţă penaltyul, pe care „lupii galbeni” l-au ratat de trei ori, comis în partida de la Ploieşti, încheiată în cele din urmă cu scorul de 0-0 şi s-a revanşat cum nu se poate mai bine. Uruguayanul a înscris de două ori în poarta lui Florin Iacob şi a ajuns la cota trei în acest sezon.

„Am început foarte bine, am făcut o singură greşeală, am luat gol, acesta este fotbalul.

Am arătat că suntem o echipă şi acesta este momentul în care trebuie să arătăm că suntem o echipă. Când pierdem, când facem greşeli, împreună putem schimba asta şi am arătat, iar repriza secundă a fost foarte bună pentru noi.

(Ai marcat două goluri din lovituri libere.)
Da, am avut noroc. Sunt mulţumit că am ajutat echipa, acesta este principalul obiectiv pentru mine. Nu mă interesează să dau goluri, dar pentru mine să ajut echipa este obiectivul şi am putut să fac asta. Cu Petrolul am făcut penalty-ul, acel celebru penalty a fost din vina mea.


(De meciul cu Turris)
Trebuie să luptăm, trebuie să fim acolo, am luptat tot anul, a fost foarte greu pentru noi. Aşa este fotbalul, îţi dă mereu şanse, de fiecare dată îţi dă o şansă şi trebuie să profităm”
, a declarat Facundo Mallo Blanco, la finalul meciului UTA - Rapid, scor 1-2.

Rapid mai are de jucat un singur meci în play-off-ul pentru promovare, cu ocupanta locului secund, Turris, pe 1 august.

Afla mai multe despre: facundo mallorapiduta 

viewscnt
Articole similare