Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În 2012, îşi şoca prietenii: ”Viaţa e o mizerie când nu ai bani”. În 2018, joacă finala Ligii Campionilor. Cum s-a schimbat totul pentru un fotbalist de la Liverpool

În 2012, îşi şoca prietenii: ”Viaţa e o mizerie când nu ai bani”. În 2018, joacă finala Ligii Campionilor. Cum s-a schimbat totul pentru un fotbalist de la Liverpoolgalerie foto

Liverpool

Comentarii

Acum e fericit, are tot ce-şi doreşte şi urmează să joace finala Ligii Campionilor. Dar să derulăm puţin ”caseta” şi să ajungem până în 2012. Un mesaj pe Twitter îi alarma familia şi îi şoca pe toţi cei apropiaţi.

”Viaţa e o mizerie atunci când nu ai bani. Am nevoie de un job”. Mesajul este din 2012 şi îi aparţine lui Andrew Robertson. Avea 18 ani şi se chinuia să-şi facă loc în lumea fotbalului. Semnează cu Queen`s Park şi joacă în liga a 3-a din Scoţia.

În 2014 ajunge la Hull şi debutează în Premier League. După un sezon, echipa retrogradează, iar Robertson rămâne şi în Championship pentru a ataca promovarea. Sezonul 2016/2017 avea să-i schimbe total cariera şi viaţa.

Robertson joacă excelent la Hull, iar Klopp îl ocheşte. Semnează, în 2017, cu Liverpool, iar în primul său sezon ajunge să joace cu cel mai important trofeu european pe masă. Pe 26 mai, la Kiev, Robertson va fi titular în banda stângă a lui Liverpool, în marele meci cu Real Madrid.

Cu şase ani în urmă, scria că viaţa e o mizerie. Acum trăieşte un adevărat vis.

Afla mai multe despre: liverpoolrobertsonviatacariera 

viewscnt
Articole similare