Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În 2014 îl puneau la zid. Astăzi este idolul tribunelor. Ce scriau fanii lui Liverpool înainte de sosirea lui Mo Salah :)

În 2014 îl puneau la zid. Astăzi este idolul tribunelor. Ce scriau fanii lui Liverpool înainte de sosirea lui Mo Salah :)

Liverpool

Comentarii

Ţinând cont de faptul că Salah are un impact senzaţional asupra clubului de la transferul său pe Anfield, comentariile fanilor din 2014 la adresa egipteanului, stârnesc fără îndoială în prezent, zâmbete.

În 2014, în loc să se transfere la Liverpool, Mo Salah a plecat de la FC Basel la Chelsea. ”Cormoranii” s-au reorientat atunci către Xherdan Shaqiri, dar şi transferul acestuia a picat în cele din urmă. Ambii joacă astăzi pentru Liverpool, dar în urmă cu 4 ani, fanii cormoranilor erau mult mai încântaţi de posibilitatea ca elveţianul să ajungă pe Anfield Road.

”Shaqiri ar fi fantastic! L-aş prefera oricând în detrimentul lui Salah”, ”Nu prea cred zvonurile legate de Shaqiri, dar aş fi încântat dacă l-am aduce. E de două ori mai bun ca Salah” sau ”Shaqiri şi Salah la acelaşi preţ? Oricând l-aş alege pe Shaqiri!” sunt doar trei dintre comentariile pe care cei de la Sport Bible le-au păstrat în arhiva lor. Le-au scos în faţă acum, când Mo Salah este idol pe Anfield şi indiscutabil, cel mai bun jucător al echipei lui Jurgen Klopp. 

 

 

 

Afla mai multe despre: fc liverpoolpremier leaguemo salahxherdan shaqiri 

viewscnt
Articole similare