Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

In 2016 semna cu FCSB şi era anunţat ca un mare talent. Hagi a vrut să-l transfere şi el! La ce formaţie de renume a ajuns acum

In 2016 semna cu FCSB şi era anunţat ca un mare talent. Hagi a vrut să-l transfere şi el! La ce formaţie de renume a ajuns acum

Liga 2

Comentarii

Cătălin Andrei Ştefănescu este noua achiziţie a formaţiei Universitatea Cluj.

Fotbalistul care în 2016 semna cu FCSB a ajuns la un acord cu gruparea clujeană şi vine să pună umărul la promovarea "studenţilor" în Liga 1.

În acest sezon Ştefănescu a jucat pentru Petrolul, dar a fost utilizat în doar şapte meciuri, şi doar în trei ca titular. În cariera sa a mai trecut pe la Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Voluntari şi Poli Iaşi. În 2016 îl cumpăra FCSB de la Ceahlăul, însă n-a apucat să joace la trupa bucureşteană, fiind împrumutat la Voluntari.

La 25 de ani, mijlocaşul ofensiv este convins că nu şi-a spus încă ultimul cuvânt în fotbalul românesc. Pe vremea când FCSB a reuşit să pună mâna pe semnătura sa, Ştefănescu fusese dorit şi de Gică Hagi la Viitorul Constanţa. La Poli Iaşi a făcut două sezoane foarte bune şi a marcat în total 5 goluri în 57 de meciuri disputate între 2016 şi 2018.

Nu este singura achiziţie importantă a clujenilor care i-au mai adus în această iarnă pe Andrei Mureşan de la CFR, Dragoş Penescu, Bogdan Barbu şi Robert Neciu.

Afla mai multe despre: cătălin ştefănescuuniversitatea cluj 

viewscnt
Articole similare