Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În 2017 s-a născut o interesantă colaborare între Novak Djokovic şi Andre Agassi. Aceasta însă nu a durat şi Agassi a explicat în cele din urmă şi motivul

În 2017 s-a născut o interesantă colaborare între Novak Djokovic şi Andre Agassi. Aceasta însă nu a durat şi Agassi a explicat în cele din urmă şi motivul

Sporturi

Comentarii

Chiar dacă se anunţa o colaborare interesantă între un fost număr 1 mondial şi actualul număr 1 mondial, doar 11 luni a durat colaborarea între cei doi.

Această colaborare a început în 2017 după o înfrângere a sârbului la Masters-ul de la Roma. Mai puţin de un an a durat însă colaborarea spre surprinderea fanilor tenisului. Pe vremea aceea, americanul nu a dat nici o explicaţie şi nimeni nu a ştiut cauza rupturii. A fost una dintre cele mai dificile perioade din cariera sârbului. Acesta a părăsit TOP10, a suferit o accidentare şi nu a câştigat nici un turneu de Grand Slam.

Americanul a vorbit despre motivele despărţirii la evenimentul "Hindustan Times Leadership Summit". Rolul lui Aggasi în relaţia dintre cei 2 ar fi trebuit să fie unul prin care americanul, cu experienţa lui în tenis, să îi redea sârbului dorinţa de victorie pe care o pierduse în acele momente ale carierei. Până la urmă, Agassi a punctat că acea dorinţă de victorie a venit chiar datorită despărţirii dintre cei 2. Din acel moment, Djokovic şi-a regăsit motivaţia şi dorinţa pe care o pierduse. Acesta a făcut aluzie la filmul "Rocky" cu Silvester Stalone.

De la despărţirea de Novak Djokovic, Andre Agassi, deţinător a 8 titluri de Grand Slam, nu a mai acceptat să antreneze nici un alt jucător de tenis.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: novak djokovic 

viewscnt
Articole similare