Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În absenţa lui Nistor, Dinamo şi-a numit un nou căpitan. Laude la adresa Simonei Halep: "Poţi să câştigi împotriva oricui"

În absenţa lui Nistor, Dinamo şi-a numit un nou căpitan. Laude la adresa Simonei Halep: "Poţi să câştigi împotriva oricui"

Dinamo București

Comentarii

Eugen Neagoe nu va putea conta pe Dan Nistor în acest început de sezon. Decarul lui Dinamo s-a accidentat într-un meci amical şi va fi indisponibil în primele trei etape din Liga 1. În absenţa lui, noul tehnician din "Ştefan cel Mare" a numit un căpitan interimar.

Eugen Neagoe a anunţat într-o conferinţă de presă că, în absenţa lui Dan Nistor, Mattia Montini va purta banderola de căpitan. Italianul a fost cel mai bun marcator al "câinilor" în sezonul trecut: "Obiectivul meu este acelaşi pe care l-am avut şi anul trecut. Vreau să dau tot ce am mai bun, să joc cu profesionalism şi să încerc să marchez cât mai multe goluri posibile", a spus atacantul înainte de meciul cu Viitorul Constanţa, care va avea loc luni, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1. 

"Pentru noi, nu mai există play-out-ul. Obiectivul minim al lui Dinamo în acest an este acela de a ajunge în play-off", a completat Montini, care a declarat şi că se bucură pentru triumful Simonei Halep de la Wimbledon: "Halep a demonstrat că dacă faci sacrificii, dacă munceşti, poţi să câştigi împotriva oricui. Pentru mine, Federer este un Messi al tenisului, iar Nadal e Ronaldo. Mie îmi place mai mult Messi, deci îl prefer pe Federer".

13 goluri a marcat italianul în tricoul lui Dinamo, în 23 de partide. 

Afla mai multe despre: montinihalepdinamo 

viewscnt
Articole similare