Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"În Anglia nu mă mai simţeam fericit". Crescut de Mircea Lucescu, un fotbalist a trăit un coşmar în Premier League

"În Anglia nu mă mai simţeam fericit". Crescut de Mircea Lucescu, un fotbalist a trăit un coşmar în Premier League
Comentarii

Probabil orice fotbalist din lume şi-ar dori să aibă în CV echipe precum Manchester United şi Arsenal. Nu este şi cazul lui Henrikh Mkhitaryan, care se bucură enorm de faptul că a plecat din Premier League. În această vară, "tunarii" l-au împrumutat pe armean la AS Roma.

Transferat în 2018 de la Manchester United la Arsenal, Henrikh Mkhitaryan a evoluat pentru echipa de pe Emirates în 39 de meciuri de Premier League, persoană în care a înscris doar opt goluri.

Armeanul a ajuns în Anglia în 2016, atunci când United a plătit 30 de milioane de euro pentru transferul său de la Borussia Dortmund. Trei ani mai târziu, armeanul a plecat din Anglia, în Italia, acolo unde evoluează la Roma, sub formă de împrumut.

"Simt nevoia să am plăcerea de a juca fotbal. În Anglia nu mai era posibil acest lucru. Nu mă mai simţeam fericit.

A trebuit să îmi sun agentul şi să îl rog să vină să discutăm despre posibilitatea unei plecări. Banii nu m-au interesat sub nicio formă.

Poate că fotbalul englez nu e pe stilul meu. Prin urmare, cred că o schimbare e binevenită", a declarat Henrikh Mkhitaryan pentru skysports.com

Înainte să ajungă în Anglia, Mkhitaryan a evoluat în Germania, la Dortmund, dar şi în Ucraina, la Şahtior Doneţk, sub comanda lui Mircea Lucescu

"Luna trecută nu m-am simţit bine deloc la Arsenal, tocmai de aceea mi-am dorit să merg la Roma. Voiam să fiu fericit şi să redescopăr plăcerea de a juca fotbal.

Am ajuns la Roma şi sunt concentrat pe ce am de făcut aici. Nu este un pas în spate. Fotbal din Italia e extraordinar. Mi-am dorit să schimb peisajul şi nu am voie să ratez această şansă", a completat internaţionalul armean.

 

 

 

 

Afla mai multe despre: henrikh mkhitaryanarsenalromamanchester unitedmircea lucescu 

viewscnt
Articole similare