Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În aprilie 2018 a avut loc ultimul test realizat de Agenţia Naţională Anti-Doping în fotbalul românesc! În 2017 se ajunsese la 231 de analize

În aprilie 2018 a avut loc ultimul test realizat de Agenţia Naţională Anti-Doping în fotbalul românesc! În 2017 se ajunsese la 231 de analize

Fotbal

Comentarii

Niciun fotbalist din Liga 1 n-a fost testat anti-doping în ultimele 10 luni! Ultimul test de această natură a avut loc în aprilie 2018 şi a fost realizat la solicitarea ANAD.

Conform Gazetei, dispariţia totală a testării în fotbalul din România a fost influenţată în mod direct şi de suspendarea autorizaţiei laboratorului de la Bucureşti, din noiembrie 2017, atunci când în urma unui raport WADA s-a dovedit că aici au fost trucate anumite probe.
 
"Am avut deja o discuţie cu preşedintele FRF, iar Răzvan Burleanu s-a arătat extrem de deschis pentru a avea o colaborare care să creeze siguranţă şi linişte tuturor participantelor din fotbalul românesc. În zilele viitoare voi avea o întâlnire şi cu LPF pe această temă.
 
Am auzit în trecut, şi probabil că şi asta e o cauză pentru care s-a ajuns aici, ca 10 luni să nu existe niciun test doping în fotbalul românesc, că ANAD trebuie să se implice şi să solicite testările, că nu e treaba FRF, LPF şi a cluburilor. Fals. ANAD are acelaşi rol cum au şi arbitrii. Ei trebuie solicitaţi, plătiţi pentru un serviciu care să asigure corectitudine, egalitate, echidistanţă", spune Cristi Balaj, noul preşedinte ANAD pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: cristi balajdopingcontroaleanadlpffrf 

viewscnt
Articole similare