Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În capul listei tuturor! Toţi candidaţii la preşedinţia Barcelonei vor să transfere neapărat un jucător pe Camp Nou: cine e fotbalistul

În capul listei tuturor! Toţi candidaţii la preşedinţia Barcelonei vor să transfere neapărat un jucător pe Camp Nou: cine e fotbalistul

FC Barcelona

Comentarii

Dani Olmo (22 de ani), fotbalistul lui RB Leizpig, e o prioritate pentru toţi candidaţii de la preşedinţia Barcelonei. Candidaţii la scaunul de preşedinte de pe Camp Nou vor să-l readucă în Catalonia pe jucătorul crescut în academia La Masia.

Crescut de FC Barcelona, Dani Olmo a plecat la Dinamo Zagreb, în Croaţia, de tânăr, iar recent a fost transferat de RB Leipzig. Spaniolul a devenit rapid unul dintre cei mai buni fotbalişti ai grupării din Germania, iar, potrivit presei din Spania, toţi candidaţii la preşedinţia clubului îl au pe lista de transferuri.

Olmo a plecat din La Masia în 2014, când a fost transferat la Dinamo Zagreb. Clubul catalan a fost interesat de "repatrierea" lui Dani Olmo şi în iarnă, însă oferta de doar 10 milioane de euro nu a fost pe placul celor de la Dinamo Zagreb.

Dani Olmo mai are contract cu RB Leipzig până în vara lui 2024.

  • 31,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dani Olmo în acest moment, potrivit transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: dani olmotransferfc barcelona 

viewscnt
Articole similare