Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În cârje în cantonament! Viorel Filimon nu poate sta departe de antrenamente

În cârje în cantonament! Viorel Filimon nu poate sta departe de antrenamente

Sporturi

Comentarii

Viorel Filimon, antrenorul lotului naţional feminin de tenis de masă, le dă indicaţii fetelor la antrenamente de pe scaun pentru că în următoarele două săptămâni nu are voie să calce pe picior din cauza operaţiei pe care a suferit-o la genunchiul drept.

Nimic nu îl poate ţine departe pe Viorel Filimon de fetele sale! Cu două zile înainte de cantonamentul de la Constanţa, antrenorul echipei naţionale de tenis de masă feminin a suferit o intervenţie chirurgicală la rotulă şi menisc la genunchiul drept.

„Nu e o mare greutate pentru mine, pentru că să supraveghezi în condiţiile acestea restrictive e mai uşor decât înainte” , a spus Viorel Filimon, antrenor lot naţional feminin de tenis de masă, pentru Sports Net Group.

„Trebuia să stea 2 săptămâni minim acasă, nu are voie să calce în picior, dar nu poate să stea departe de sală” , Andrei Filimon, antrenor lot naţional masculin de tenis de masă.

Fetele şi băieţii de la loturile naţionale sunt deja la al treilea cantonament la mare şi aşteaptă cu nerăbdare momentul în care se vor relua competiţiile.

„Îmi este foarte, foarte dor să mergem din nou la concursuri, dar pe de altă parte mă bucur că ne putem antrena împreună şi suntem din nou cu echipa şi aşteptăm cu toţii să revenim în normalitate” ,  Rareş Şipoş, component al lotului naţional masculin de tenis de masă.

Andrei Filimon, antrenorul băieţilor recunoaşte că i-a fost greu să stea în casă două luni şi jumătate, mai ales că înainte de Pandemie era mai tot timpul plecat în cantonamente şi de la concursuri.

”A trebuit să stăm destul de mult în casă, a fost destul de greu, dar a trecut, sper să fie pentru ultima dată” - Andrei Filimon, antrenor lot naţional masculin de tenis de masă.

Antrenorul care le pregăteşte pe cele mai bune fete la tenis de masă din Europa speră ca la Jocurile Olimpice de la Tokyo de la anul, să se întoarcă acasă cu o medalie olimpică!

“Este visul nostru! Pentru asta muncim şi ne pregătim!” , Viorel Filimon, antrenor lot naţional feminin de tenis de masă.

Afla mai multe despre: viorel filimon 

viewscnt
Articole similare