Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În ce condiţii poate reveni Laurenţiu Reghecampf la FCSB. Mutarea la care visează toţi fanii FCSB-ului. Prima reacţie din Liga 1

În ce condiţii poate reveni Laurenţiu Reghecampf la FCSB. Mutarea la care visează toţi fanii FCSB-ului. Prima reacţie din Liga 1

FCSB

Comentarii

Dan Petrescu a comentat într-o conferinţă de presă posibilitatea ca Laurenţiu Reghecampf.

Tehnicianul campioanei s-a arătat foarte sigur în ceea ce priveşte o eventuală revenire a lui Reghcampf la FCSB şi a oferit condiţiile în care ea s-ar putea produce.

”Pe Reghe îl cunosc foarte bine, e un antrenor bun, are un CV excelent, dar nu cred că ar veni pentru asta, dacă ar veni ar face pentru că îi e dor de ţară” a mărturisit Dan Petrescu.

Fanii visează la revenirea lui Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf, antrenor care are în palamres două titluri cu FCSB, este principalul favorit al suporterilor.

Aceştia nu exclud nici varianta Dan Petrescu, antrenor care nu a pregătit niciodată echipa lui Becali, dar care a jucat şase ani la gruparea roş-albastră şi alături de care a luat şase trofee, printre care şi Super Cupa Europei.

„Noi ni-l dorim la Steaua. Cine nu şi-l doreşte pe Reghe în România ca antrenor? Sau pe Dan Petrescu, să spunem şi de el. Sunt cei mai buni antrenori români la ora asta. Dar aşteptăm. Va veni şi timpul ăla. Poate peste şase luni, peste un an. Va veni şi timpul ăla” a mărturisit liderul fanilor, Gheorghe Mustaţă, cel care a pus bazele unei asociaţii a suporterilor şi care speră să adune lângă echipa lui Gigi Becali, toată Peluza Nord.

Laurenţiu Reghecampf (44 de ani) a antrenat-o pe FCSB în două rânduri. Între 2012 şi 2014, când a şi cucerit două titluri de campion al României şi a impresionat în Europa prin victoriile în faţa unor echipe uriaşe ca Ajax sau Chelsea, dar şi între 2015 şi 2017.

În total la FCSB, Reghecampf are 176 de partide ca antrenor şi 100 de victorii.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare