Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În ce condiţii se face transferul lui Erling Haaland la FC Barcelona. Cifrele afacerii care-l poate aduce pe norvegian pe Camp Nou + doleanţa supremă

În ce condiţii se face transferul lui Erling Haaland la FC Barcelona. Cifrele afacerii care-l poate aduce pe norvegian pe Camp Nou + doleanţa supremă

FC Barcelona

Comentarii

Presa din Spania a aflat care sunt doleanţele lui Erling Haaland (20 de ani) şi ale agentului său, Mino Raiola, pentru a accepta transferul la FC Barcelona.

La începutul lunii aprilie, Raiola şi tatăl lui Haaland, Alf-Inge Haaland, au fost la Barcelona pentru a lua primele contacte cu Joan Laporta, noul preşedinte al catalanior, în vederea unui transfer. Întâlnirea dintre părţi s-a terminat cu optimism de partea conducerii clubului de pe Camp Nou, care l-a transformat pe Haaland în prioritatea numărul 1 pe piaţa transferurilor.

RAC1 a aflat că condiţii trebuie să îndeplinească Barcelona pentru ca Haaland să fie de acord cu transferul pe Camp Nou. Sursa citată scrie că Raiola şi tatăl lui Haaland trebuie să încaseze câte 20 de milioane de euro, iar salariul super atacantului de la Borussia Dortmund trebuie să atingă cifra de 30 de milioane de euro net.

În plus, pe lângă toate acestea, Haaland îşi doreşte ca Messi să continue pe Camp Nou ca să accepte mutarea în Catalonia.

Erling Haaland e unul dintre starurile viitorului în fotbalul mondial. Norvegianul a marcat 33 de goluri şi a livrat opt pase de gol în 32 de meciuri jucate în toate competiţiile cu Borussia Dortmund.

Afla mai multe despre: erling haalandtransferfc barcelonaconditiibanimessi 

viewscnt
Articole similare